Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor: Ήταν μια άλλη η Μαριαλένα - Οι φωτογραφίες πριν τις πλαστικές!

Οι φωτογραφίες που θέλει να εξαφανίσει!

10 Μαΐου 2021 09:41
Survivor: Ήταν μια άλλη η Μαριαλένα - Οι φωτογραφίες πριν τις πλαστικές!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι από τα πρόσωπα που μας έχουν απασχολήσει περισσότερο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Πολύς λόγος έγινε για τις αισθητικές παρεμβάσεις που έκανε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πριν την είσοδό της στο Survivor, με πρωινές εκπομπές να αναφέρουν πως η 25χρονη παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης είπε το «ναι» σε μερικά… τσιμπηματάκια.

Και όπως προδίδουν φωτογραφίες του παρελθόντως έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα.

Συγκεκριμένα, η όμορφη Μαριαλένα θέλησε να ενισχύσει λίγο τα χείλη της με τη βοήθεια του υαλουρονικού, χωρίς ωστόσο να έχει προχωρήσει σε ακρότητες.

Η διαφορά του πριν και του μετά στα χείλη της είναι σαφώς μεγάλη, παρόλα αυτά όμως -σε αντίθεση με ό,τι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τηλεοπτικά- το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ ωραίο.

Δείτε τη Μαριαλένα πριν πειράξει τα χείλη της στις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει η μαμά της και οι οποίες ακολουθούν:

Survivor: Ήταν μια άλλη η Μαριαλένα - Οι φωτογραφίες πριν τις πλαστικές!

Survivor Μαριαλένα πλαστικές

Survivor Μαριαλένα πλαστικές

Survivor Μαριαλένα πλαστικές

Survivor 4: Η Μαριαλένα παρηγόρησε τoν Σάκη και εκείνος...της την είπε!

Survivor 4: Η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει τον σημερινό αγώνα, έπειτα από flag race ανάμεσα στον Σάκη με την Καρολίνα και τον Τζέιμς με τη Μαριαλένα, ήταν οι Μπλε με σκορ 10-9 κι έτσι θα απολαύσουν και το φαγητό αλλά και την επίσκεψη στο πάρκο των δελφινιών στην Πούντα Κάνα, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει!

Μετά το τέλος του αγώνα, η Μαριαλένα πήρε το λόγο και παρηγόρησε τον Σάκη και του είπε να μην στεναχωριέται που έχασε τον τελευταίο πόντο και να μην το παίρνει μέσα του γιατί πραγματικά τα πήγε πολύ καλά, με τον Σάκη να της την λέει χιουμοριστικά: "Καλύτερα που κερδίσατε να πας εκεί να μην με πρήζεις κιόλας, γιατί τελευταία είχαμε πολλά"!

Εκείνη τη στιγμή η Μαριαλένα τον ρώτησε: "Δεν ντρέπεσαι ρε;" με τον ίδιο να της λέει: "Καθόλου".

Όσα είπαν Σάκης - Μαριαλένα

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share