Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 10/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

10 Μαΐου 2021 21:16
Survivor spoiler 10/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Αγώνας πρώτης ασυλίας σήμερα (10/05) με μπλε και κόκκινους να μάχονται για την μεγάλη νίκη! Ποιος θα τα καταφέρει;

Χτες είδαμε ένα συγκλονιστικό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες με τη νίκη να κρίνεται στο 10-9 και την μπίλια να κάθεται στην κυριολεξία στους μπλε. Με τον Τζέιμς να χαρίζει τη νίκη στη ομάδα του, οι μπλε απόλαυσαν έναν περίπατο στη Πούντα Κάνα σε πάρκο με δελφίνια. Μια συγκλονιστική εμπειρία που απόλαυσαν όλοι οι παίκτες! Ωστόσο στο αγωνιστικό κομμάτι συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν θέμα, αφού ο Νίκος Μπάρτζης δεν έχει καταφέρει να επανέλθει όπως παλιά και οι Κόρο και Ελένη έχουν πέσει αγωνιστικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα νίκες να φέρνουν κυρίως οι Τζέιμς και Μαριαλένα και το μεγαλύτερο μερίδιο από την χθεσινή τους νίκη τους ανήκει.

Από την άλλη οι κόκκινοι μπορεί να έχασαν όμως δεν επηρεάστηκαν ούτε ψυχολογικά ούτε αγωνιστικά. Ίσα ίσα αρκετοί ήθελαν να χάσουν ώστε να απολαύσουν και οι αντίπαλοί τους μια βόλτα εκτός παραλία, αφού μέχρι χτες τα μεγαλύτερα έπαθλα τα είχαν απολαύσει οι κόκκινοι! Το κλίμα επομένως στη κόκκινη ομάδα παραμένει εξαιρετικό, με τον Τριαντάφυλλο να συνεχίζει να απέχει από τα αγωνίσματα και να χαρίζει "πέναλτι" στην αντίπαλη ομάδα.

Πάμε όμως στο αγωνιστικό κομμάτι. Τι θα συμβεί με το πρώτο αγώνισμα της ασυλίας; Ποια ομάδα θα επικρατήσει; Το Athensmagazine.gr έχει το ρεπορτάζ.

Survivor spoiler 10/05

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη μάχη ασυλίας (10.05);

Πάμε λοιπόν στο αγωνιστικό κομμάτι. Απόψε θα έχουμε ένα ακόμα κλασικό αγώνισμα με έπαθλο την ασυλία. Οι παίκτες των δύο ομάδων θα μπουν σε έναν κλασικό στίβο μάχης, από τους συνηθισμένους που βλέπουμε στο Survivor, με τον στόχο να κρίνεται αρκετά δύσκολος και αυτό σημαίνει πως η ταχύτητα δεν θα παίξει τον πιο σημαντικό ρόλο! Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ

Survivor spoiler 10/05 νικητής ασυλίας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr για ακόμα μια ασυλία κερδίζουν οι κόκκινοι! Επομένως οι μπλε θα μπουν στην διαδικασία να ψηφίσουν τον πρώτο τους υποψήφιο ενώ θα μπουν και στην δύσκολη θέση να αγωνιστούν για την ατομική ασυλία! Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr για τις επόμενες διαρροές της ημέρας.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share