Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Η Μαριαλένα παρηγόρησε τoν Σάκη και εκείνος...της την είπε!

"Καλύτερα, να μην με πρήζει κιόλας"

9 Μαΐου 2021 23:16
Survivor 4: Η Μαριαλένα παρηγόρησε τoν Σάκη και εκείνος...της την είπε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει τον σημερινό αγώνα, έπειτα από flag race ανάμεσα στον Σάκη με την Καρολίνα και τον Τζέιμς με τη Μαριαλένα, ήταν οι Μπλε με σκορ 10-9 κι έτσι θα απολαύσουν και το φαγητό αλλά και την επίσκεψη στο πάρκο των δελφινιών στην Πούντα Κάνα, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει!

Μετά το τέλος του αγώνα, η Μαριαλένα πήρε το λόγο και παρηγόρησε τον Σάκη και του είπε να μην στεναχωριέται που έχασε τον τελευταίο πόντο και να μην το παίρνει μέσα του γιατί πραγματικά τα πήγε πολύ καλά, με τον Σάκη να της την λέει χιουμοριστικά: "Καλύτερα που κερδίσατε να πας εκεί να μην με πρήζεις κιόλας, γιατί τελευταία είχαμε πολλά"!

Εκείνη τη στιγμή η Μαριαλένα τον ρώτησε: "Δεν ντρέπεσαι ρε;" με τον ίδιο να της λέει: "Καθόλου".

Όσα είπαν Σάκης - Μαριαλένα

Survivor 4: Τριαντάφυλλος σε Μαριαλένα: "Έτσι που κάνεις στον Σάκη, δεν περνάει καλά"

Survivor 4: Στο σημερινό επεισόδιο, ο Τριαντάφυλλος θέλησε να υπερασπιστεί τον μπαμπά του, Σάκη Κατσούλη, και να βάλει λίγο στη θέση της την Μαριαλένα, η οποία τον στεναχωρεί!

Έτσι λοιπόν μιλώντας οn camera μας εξήγησε τι ακριβώς θα της αναφέρει: "Κερδίζουμε έπαθλα αλλά έτσι που κάνεις στον Σάκη, δεν περνάει καλά γιατί σκέφτεται τι έχει γίνει πίσω", δήλωσε χαρακτηριστικά!

Στη συνέχεια την έπιασε και της τα "έχωσε" λέγοντας πως ενώ εκείνοι χαίρονται όταν κερδίζει έπαθλα, όπως αυτό με την επικοινωνία, εκείνη δεν κάνει το ίδιο και στεναχωρεί τον Σάκη, και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο έπαθλο που κέρδισαν και πήγαν στην Πούντα Κάνα, όπου του έκανε σκηνή ζηλοτυπίας!

Η Μαριαλένα από τη μεριά της δήλωσε on camera οως εκείνη τη μέρα είχε τσακωθεί με τον Σάκη για έναν τελείως άσχετο λόγο και φυσικά χαίρεται όταν κερδίζουν!

Όσα είπαν Ντάφυ, Μαριαλένα και Σάκης

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share