Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021

Survivor 4: Μεγάλο ντέρμπι και μπλε νίκη με 10-9!

Ο Τζέιμς χάρισε ακόμα μια νίκη!

9 Μαΐου 2021 22:57
Survivor 4: Μεγάλο ντέρμπι και μπλε νίκη με 10-9!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Μετά την αποχώρηση του Παύλου Γαλακτερού οι ισορροπίες έχουν αλλάξει στην παραλία και αυτό γιατί η κόντρα των παικτών με τον Τζέιμς έχει φέρει στην επιφάνεια νέα προβλήματα.

Όπως είδαμε η Καρολίνα και η Ελένη διαφώνησαν ανοιχτά με αφορμή τον Τζέιμς, ενώ σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, οι δύο κοπέλες τσακώθηκαν πολύ έντονα μόλις έφυγαν οι κάμερες από την παραλία.

Επομένως τα πράγματα δεν είναι θετικά για καμία από τις δύο ομάδες. Αυτοί όμως που κατάφεραν να κερδίσουν τον σημερινό αγώνα, έπειτα από flag race ανάμεσα στον Σάκη με την Καρολίνα και τονΤζέιμς με τη Μαριαλένα,ήταν οι Μπλε με σκορ 10-9 κι έτσι θα απολαύσουν και το φαγητό αλλά και την επίσκεψη στο πάρκο των δελφινιών στην Πούντα Κάνα, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει!

Νικήτρια η Μπλε ομάδα

Survivor 4: Τριαντάφυλλος σε Μαριαλένα: "Έτσι που κάνεις στον Σάκη, δεν περνάει καλά"

Survivor 4: Στο σημερινό επεισόδιο, ο Τριαντάφυλλος θέλησε να υπερασπιστεί τον μπαμπά του, Σάκη Κατσούλη, και να βάλει λίγο στη θέση της την Μαριαλένα, η οποία τον στεναχωρεί!

Έτσι λοιπόν μιλώντας οn camera μας εξήγησε τι ακριβώς θα της αναφέρει: "Κερδίζουμε έπαθλα αλλά έτσι που κάνεις στον Σάκη, δεν περνάει καλά γιατί σκέφτεται τι έχει γίνει πίσω", δήλωσε χαρακτηριστικά!

Στη συνέχεια την έπιασε και της τα "έχωσε" λέγοντας πως ενώ εκείνοι χαίρονται όταν κερδίζει έπαθλα, όπως αυτό με την επικοινωνία, εκείνη δεν κάνει το ίδιο και στεναχωρεί τον Σάκη, και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο έπαθλο που κέρδισαν και πήγαν στην Πούντα Κάνα, όπου του έκανε σκηνή ζηλοτυπίας!

Η Μαριαλένα από τη μεριά της δήλωσε on camera οως εκείνη τη μέρα είχε τσακωθεί με τον Σάκη για έναν τελείως άσχετο λόγο και φυσικά χαίρεται όταν κερδίζουν!

Όσα είπαν Ντάφυ, Μαριαλένα και Σάκης

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share