Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021

Survivor 4: Η πρώτη ανάρτηση του Παύλου Γαλακτερού μετά την αποχώρησή του

Τα πιο όμορφα λόγια - Δείτε τι έγραψε

9 Μαΐου 2021 22:24
Survivor 4: Η πρώτη ανάρτηση του Παύλου Γαλακτερού μετά την αποχώρησή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο παίκτης που αποχώρησε την περασμένη Τετάρτη από το Survivor είναι ο Παύλος Γαλακτερός, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα και μόλις χθες κατέφτασε στο αεροδρόμιο.

Μάλιστα, ο Παύλος Γαλακτερός γύρισε από την Δομινικανή Δημοκρατία σε μια πολύ κατάλληλη στιγμή, καθώς σήμερα η μικρή του αδερφή Σοφία έχει τα γενέθλιά της.

Η κόρη του Νάσου Γαλακτερού και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου έκλεισε τα επτά χρόνια ζωής και πέρασε την ξεχωριστή αυτή ημέρα με τους γονείς της και τον αγαπημένο της αδελφό.

"Η καλύτερη υποδοχή! Τέσσερις μήνες και 18 ώρες πτήσης μετά η ζωή μπαίνει στους κανονικούς τους ρυθμούς. Αισθάνομαι τυχερός κι ευλογημένος για όσα έζησα, έμαθα και ένιωσα. Για την αγάπη που πήρα από ανθρώπους που δεν γνώριζα και για την αγάπη που με περίμενε μόλις προσγειώθηκα. Και γι αυτή τη μικρή που θέλει συνέχεια από χθες να παίζουμε survivor. ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους για τα μηνύματα και την υποστήριξη. Είναι ανεκτίμητα και συγκινητικά", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στην οποία φαίβεται να ποζάρει με την αδελφή του φορώντας τις μπαντάνες του Survivor.

Η πρώτη ανάρτηση του Παύλου Γαλακτερού

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share