Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Τριαντάφυλλος σε Μαριαλένα: "Έτσι που κάνεις στον Σάκη, δεν περνάει καλά"

Ο Τριαντάφυλλος "τα χώνει" στη Μαριαλένα για τον Σάκη

9 Μαΐου 2021 22:04
Survivor 4: Τριαντάφυλλος σε Μαριαλένα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Στο σημερινό επεισόδιο, ο Τριαντάφυλλος θέλησε να υπερασπιστεί τον μπαμπά του, Σάκη Κατσούλη, και να βάλει λίγο στη θέση της την Μαριαλένα, η οποία τον στεναχωρεί!

Έτσι λοιπόν μιλώντας οn camera μας εξήγησε τι ακριβώς θα της αναφέρει: "Κερδίζουμε έπαθλα αλλά έτσι που κάνεις στον Σάκη, δεν περνάει καλά γιατί σκέφτεται τι έχει γίνει πίσω", δήλωσε χαρακτηριστικά!

Στη συνέχεια την έπιασε και της τα "έχωσε" λέγοντας πως ενώ εκείνοι χαίρονται όταν κερδίζει έπαθλα, όπως αυτό με την επικοινωνία, εκείνη δεν κάνει το ίδιο και στεναχωρεί τον Σάκη, και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο έπαθλο που κέρδισαν και πήγαν στην Πούντα Κάνα, όπου του έκανε σκηνή ζηλοτυπίας!

Η Μαριαλένα από τη μεριά της δήλωσε on camera οως εκείνη τη μέρα είχε τσακωθεί με τον Σάκη για έναν τελείως άσχετο λόγο και φυσικά χαίρεται όταν κερδίζουν!

Όσα είπαν Ντάφυ, Μαριαλένα και Σάκης

Survivor 4: Έξαλλη η οικογένεια του Σάκη - Νεύρα με την παραγωγή για το θέμα της Μαριαλένας

Έξαλλη μοιάζει να είναι η οικογένεια του Σάκη Κατσούλη, με φίλο του παίκτη του Survivor να μεταφέρει αυτά τα παράπονα, τη στιγμή που υπάρχουν αποκαλύψεις νέες για το παρελθόν με την Χριστίνα.

Αποκάλυψε πράγματα γι' αυτόν που δεν ξέραμε ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά να μιλήσει για όλα αυτά που διαδραματίζονται με την Μαριαλένα.

Survivor 4: Τα παράπονα της οικογένειας του Σάκη

«Αυτό θα μου επιτρέψετε πάρα πολύ να μην το σχολιάσω. Είναι μεγάλοι άνθρωποι κι αυτοί το ξέρουν καλύτερα από εμάς. Εγώ θα ήθελα να σχολιάσω τον Σάκη που βλέπουμε στο Survivor και τον Σάκη που ξέρουμε στην προσωπική του ζωή.", είπε αρχικά ενώ στην ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για το τι λέει η οικογένειά του που βλέπει τον Σάκη να εκθέτει τόσο την προσωπική του ζωή στην τηλεόραση εκείνος απάντησε:

"Κατερίνα μου η οικογένεια του Σάκη δεν ασχολείται καθόλου με το τι γίνεται στο Survivor με αυτόν και την Μαριαλένα. Η οικογένεια του Σάκη επειδή είμαι σε καθημερινή επαφή μαζί τους, ασχολείται μόνο με τις αγωνιστικές επιδόσεις του Σάκη και την προσπάθεια που κάνει μέσα στο Survivor. Απλά την οικογένειά του την έχει πειράξει που δεν προβάλλεται πολύ η αγωνιστικότητά του αλλά η σχέση του με την Μαριαλένα».

Survivor spoiler 07/05: "Θα διώξω και σένα..." - Άγρια επίθεση Τζέιμς σε Σάκη!

Survivor spoiler: Κόλαση μετά την αποχώρηση του Παύλου Γαλακτερού στην παραλία των κόκκινων και μπλε με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Καφετζή!

Ο Ροδίτης παίκτης, μετά την παραμονή του ίδιου και του Νίκου στο παιχνίδι, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και πανηγυρίζει την επιτυχία αυτή. Μάλιστα δεν διστάζει μπροστά σε συμπαίκτες και αντιπάλους να εκφράζεται με ειρωνεία και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Έτσι κάποια στιγμή, το επόμενο πρωινό της αποχώρησης του Παύλου, ο Σάκης Κατσούλης τον άκουσε να ειρωνεύεται τον ίδιο χωρίς μάλιστα να είναι μπροστά και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει. Η αλήθεια είναι πως ο Τζέιμς πιστεύει πως πλέον ο κόσμος είναι στο πλευρό του και πως έχει τη δύναμη να τους... διώξει όλους! Μάλιστα υπάρχουν κάποιοι "σπιούνοι" στην παραγωγή που τους διαρρέουν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και ο Τζέιμς γνωρίζει καλά πως όσες φορές έχει βγει υποψήφιος βγαίνει και πρώτος στην δημοφιλία.

Το γεγονός μάλιστα πως στο παιχνίδι παρέμεινε και ο φίλος του, Νίκος Μπάρτζης, είναι κάτι που τον χαροποιεί ιδιαίτερα αφού δείχνει πως η δυναμική του μπορεί να επηρεάσει και άλλες... ψήφους. Πλέον τον Τζέιμς δεν τον νοιάζει αν θα είναι υποψήφιος αλλά περισσότερο ποιοι θα βρεθούν απέναντί του.

 Survivor spoiler 07/05:

Survivor spoiler: Άγριος τσακωμός με τον Σάκη

Και εκεί που μιλούσε με τον Νίκο Μπάρτζη (σχετικά δυνατά για να τον ακούσουν) ο Τζέιμς αναφέρθηκε στον Σάκη τονίζοντας πως "σιγά σιγά θα έρθει η ώρα και άλλων παικταράδων που μπήκε 2 μήνες μετά στο παιχνίδι και το παίζουν αρχηγοί". Αυτή ήταν η ατάκα που έφτασε στα αυτιά του Σάκη Κατσούλη και τον έκανε έξαλλο! Αμέσως ο τερματοφύλακας απάντησε με τον Τζέιμς να του τονίζει με ειρωνεία πως "Θα σε διώξω και σένα...", με τον Σάκη να βγαίνει από τα ρούχα του και τον Τριαντάφυλλο να προσπαθεί να τον κρατήσει! Όπως και να έχει η κατάσταση στο νησί με τα δύο παιδιά, τον Τζέιμς και τον Νίκο, είναι χειρότερη από ποτέ! Αλλά ο κόσμος έχει περάσει το μήνυμά του, όπως άλλωστε σας αναλύσαμε και χτες και ο Τζέιμς έχει το πάνω χέρι.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share