Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Αυτή είναι η τελική τριάδα του μεγάλου τελικού!

Ανατροπή!

9 Μαΐου 2021 13:40
Survivor spoiler: Αυτή είναι η τελική τριάδα του μεγάλου τελικού!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

To Survivor σπάει όλα τα κοντέρ τηλεθέασης τη φετινή σεζόν. Τα νούμερα που κάνει είναι φοβερά και όλοι μιλούν γι' αυτό. Από τις τηλεοπτικές εκπομπές, μέχρι στα... πηγαδάκια που κάνουμε στη δουλειά.

Oι συζητήσεις γίνονται κυρίως για τις αποχωρήσεις της εβδομάδας, αλλά και για το ποιος μπορεί να είναι ο φετινός νικητής του ριάλιτι επιβίωσης!

Ο νικητής του Survivor σύμφωνα με τις στοιχηματικές!

Oι τελευταίες εξελίξεις έφεραν τα πάνω - κάτω στο Survivor και η αποχώρηση του Αλέξη Παππά έκανε τους traders να αλλάξουν τις αποδόσεις!

Και άλλη μείωση στην απόδοση του Ηλία Μπογδάνου, ο οποίος παραμένει σταθερά το πρώτο φαβορί. Από το 5.50, έπεσε στο 4.50! Μείωση απόδοσης είχαμε και για τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος από το 6.50 πλέον βρίσκεται στο 5.00 και δεν είναι αυτός που αποχωρεί σήμερα από το Survivor!

Survivor spoiler τριάδα τελικού

Ακολουθούν Νίκος Μπάρτζης και Σάκης Κατσούλης στο 7.00. Ο Σάκης είχε αδικηθεί από τους προηγούμενες αποδόσεις, καθώς είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του παιχνιδιού και πλέον τον βρίσκουμε σε δίκαιη τιμή.

Ακολουθούν Καρολίνα Καλύβα (8.00), Γιώργος Ασημακόπουλος (9.00), Παύλος Γαλακτερός (9.00) και Μαριαλένα Ρουμελιώτη (10.00), ενώ μεγάλη εντύπωση κάνει η απόδοση του Κόρο, τον οποίο βρίσκουμε στο 14.00!

Κατρακύλησε ο Τριαντάφυλλος

Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές στις φετινές αποδόσεις είχαμε στον Τριαντάφυλλο, ο οποίος από εκεί που ήταν ένα από τα φαβορί, πλέον... κατρακύλησε στις τελευταίες θέσεις των αποδόσεων!

Συγκεκριμένα, από το 7.00 που τον βρίσκαμε την προηγούμενη εβδομάδα, πλέον προσφέρεται στο 14.00!

Η αποχώρηση του Αλέξη Παππά ήταν ακόμη μία από το κοντινό περιβάλλον του «Ντάφι» και σύμφωνα με τις στοιχηματικές, μάλλον έρχεται και η ώρα του γνωστού τραγουδιστή!

urvivor spoiler: Αυτή είναι η τελική τριάδα του μεγάλου τελικού!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share