Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Ποια μητριά του; Δείτε την πανέμορφη μητέρα του Παύλου Γαλακτερού για πρώτη φορά!

Γοητευτικότατη η μητέρα του πρώην πάικτη του Survivor

9 Μαΐου 2021 12:43
Survivor spoiler: Ποια μητριά του; Δείτε την πανέμορφη μητέρα του Παύλου Γαλακτερού για πρώτη φορά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ποια μητριά του; Θέλετε να δείτε τη γοητευτική μητέρα του Παύλου Γαλακτερού από το Survivor; Ο Παύλος Γαλακτερός επέστρεψε στην Ελλάδα και είναι σίγουρα ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν, με την οικογένειά του, να τον υποστηρίζει σε κάθε του βήμα. Ενώ, δείτε με πόσα χρήματα έφυγε από το Survivor

Πάμε όμως να δούμε, τη γοητευτική μητέρα του Παύλου Γαλακτερού

Το όνομά της είναι Τέτα Λεονταρίδου! Η μητέρα του, ωστόσο έχει επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κρατώντας χαμηλό προφίλ. Μέσα από το προφίλ της στο Facebook, έχει αναρτήσει φωτογραφίες και με την αδυναμία της, το γιο της, δείχνοντας πόσο τον στηρίζει! Πάντως η αλήθεια είναι πως μοιάζουν αρκετά! Τι λέτε;

Μάλιστα σε μια από τις αναρτήσεις της, η μητέρα του Τέτα έγραψε δημόσια:

“Για πάντα περήφανα κοντά σου ..
Σε όλες τις νίκες .. σε όλες τις ήττες.
Προχωρα Παυλινο μου!!!!!
Έχεις πολλά να δώσεις ακόμα…”

Τέτα Λεονταρίδου είναι η μητέρα του Παύλου Γαλακτερού

Μητέρα Παύλου Γαλακτερού από το Survivor

Survivor: "Γαλακτερέ, άντε γ@μ@σου εσύ κι ο γιος σου" - Απίστευτες χυδαιότητες

Survivor spoiler: Ορισμένοι έχουν ξεφύγει επικίνδυνα εκεί έξω και βρίζουν χυδαία αθώους ανθρώπους! Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον πατέρα του Παύλου Γαλακτερού, Νάσου, ο οποίος μπήκε στην διαδικασία αργότερα να απολογηθεί.

Συγκεκριμένα πόσταρε μια φωτογραφία που αφορούσε τον γιο του και από κάτω έβριζαν τον Τζέιμς χωρίς να το δει! Αμέσως ο άνθρωπος το "κατέβασε" όμως το κακό είχε γίνει! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα διάφοροι να μπουν στο προφίλ του Νάσου Γαλακτερού και να τον βρίζουν χυδαία.

"Άντε γ@μ@σου και εσύ και ο γιος σου", αναφέρει χαρακτηριστικά ένας κάφρος με τον ίδιο βέβαια να απαντά και να τον προκαλεί να τον συναντήσει από κοντά και να του το πει.

Δείτε το συγκεκριμένο ποστ στο Athensmagazine.gr:

Survivor spoiler:

Η ανάρτηση του Νάσου Γαλακτερού για την ψηφοφορία με τον γιο του στο Survivor

Αφού έγινε ο κακός χαμός με την ανάρτηση αυτή ο Νάσος Γαλακτερός την κατέβασε μετά από λίγα λεπτά και θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για να εξηγήσει ακριβώς τι συνέβη.

Όπως είπε και ο ίδιος, την ανάρτηση αυτή του την έστειλαν και δεν την διάβασα καθώς δεν είχε μαζί τα γυαλιά του και κάπως έτσι δημιουργήθηκε το μπέρδεμα αυτό.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share