Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler αποκλειστικό: Τότε και σ' αυτή την πόλη θα γίνει ο μεγάλος τελικός!

Πότε τελειώνει οριστικά το Survivor 4;

9 Μαΐου 2021 09:23
Survivor spoiler αποκλειστικό: Τότε και σ' αυτή την πόλη θα γίνει ο μεγάλος τελικός!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Μια άκρως ευχάριστη εξέλιξη για τους φανς του Survivor 4 αφού το ριάλιτι αναμένεται να διαρκέσει ακόμα κάτι παραπάνω από 2 μήνες! Παράλληλα, το Survivor επιστρέφει σήμερα με αγώνα επάθλου ανάμεσα σε μπλε και κόκκινους! Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει; Τo Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ!

Μπορεί να βαδίζει στο τέλος του όμως θα πάμε στην καρδιά του καλοκαιριού για να μας αποχαιρετήσει το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης! Μπλε και κόκκινοι αγωνίζονται για λίγες μέρες ακόμα ως ομάδες αφού σύντομα θα γίνει το αγώνισμα ατομικό! Τι θα συμβεί εκεί; Όταν μείνουν 8 παίκτες θα γίνει μια γενική ψηφοφορία και οι πιο χαμηλοί σε ψήφους θα αποχωρούν όταν βγαίνουν υποψήφιοι και υποψήφιοι θα βγαίνουν όταν χάνουν!

Μια εξέλιξη που βγάζει εντός ανταγωνισμού τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος αναμένεται κάθε εβδομάδα να είναι ξανά υποψήφιος αλλά σε γενική βαθμολογία δεν πιστεύουμε ότι θα συγκεντρώσει τόσο υψηλό ποσοστό που θα τον κρατήσει για καιρό μέσα, αφού ο κόσμος θα έχει να ψηφίσει κι άλλους και κυρίως δυνατούς παίκτες!

Αυτό όμως δεν είναι της παρούσης αφού το ζήτημα του θέματος είναι άλλο. Πότε και που θα γίνει ο μεγάλος τελικός!

Survivor spoiler που και πότε θα γίνει ο τελικός

Survivor spoiler: Πότε τελειώνει οριστικά το Survivor 4;

Πάμε λοιπόν στο κύριο ερώτημα όλων! Πότε θα τελειώσει το Survivor. Η καλύτερα πότε θα είναι ο μεγάλος τελικός! Το Athensmagazine.gr σας έχει την απάντηση μιας και ο τελικός του Survivor 4 θα γίνει την Τετάρτη 14 Ιουλίου. Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού!

Αυτό σημαίνει πως δέκα μέρες πριν οι παίκτες θα επιστρέψουν στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, θα μπουν στην απαραίτητη καραντίνα και στην συνέχεια θα διεξαχθούν ο ημιτελικός και ο τελικός του ριάλιτι! Όσο για την πόλη; Αυτό θα γίνει ξανά στην Αθήνα, παρότι είχε ακουστεί και η Ρόδος ως πιθανός προορισμός λόγω Τζέιμς Καφετζή και Τριαντάφυλλου.

Όσον αφορά το αν θα διεξαχθεί με την παρουσία κόσμου, αυτό φαντάζει απίθανο στην παρούσα φάση, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα, ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει μια μικρή προσέλευση! Άλλωστε μιλάμε για πάνω από δύο μήνες μετά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share