Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor 4: Επέστρεψε Ελλάδα ο Παύλος Γαλακτερός!

Με το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!

8 Μαΐου 2021 23:11
Survivor 4: Επέστρεψε Ελλάδα ο Παύλος Γαλακτερός!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο παίκτης που αποχώρησε την περασμένη Τετάρτη από το Survivor είναι ο Παύλος Γαλακτερός, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα!

Μπορεί στον Άγιο Δομίνικο η Νικολέτα να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση με την αποχώρησή του, όμως εκείνος μη μπορώντας να αλλάξει τα δεδομένα,τα άφησε όλα πίσω του και εγκατέλειψε το εξωτικό νησί!

Survivor 4: Επέστρεψε Ελλάδα ο Παύλος Γαλακτερός!

Ο παίκτης που αποχώρησε την περασμένη Τετάρτη από το Survivor είναι ο Παύλος Γαλακτερός, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα!

Πόσα λεφτά κέρδισε ο Παύλος Γαλακτερός

Ο 22χρονος Νάσος Γαλακτερός σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει στην Ελλάδα και η αλήθεια είναι πως τον περιμένουμε πως και πως γιατί σίγουρα έχει πολλά να μας πει, ωστόσο, θα γυρίσει και κατά... κάποιες χιλιάδες πλουσιότερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr η συμφωνία που είχε κάνει με τον Ατζούν ήταν 1.000 ευρώ ανά εβδομάδα. Η παραμονή του στο παιχνίδι ήταν για 10 εβδομάδες, άρα τα λεφτά που συγκέντρωσε ήταν 10.000 ευρώ. Δεν το λες και άσχημα αλλά σίγουρα θα μπορούσε να πουλήσει καλύτερα τον εαυτό του δεδομένης και της δημοφιλίας του πατέρα του...

Survivor 4: Απίστευτο, τι ύψος έχει ο Παύλος Γαλακτερός

Survivor 4: Ότι είναι ψηλός το ξέραμε όχι όμως τόσο πολύ! Τι ύψος έχει ο Παύλος Γαλακτερός, ο οποίος πριν λίγες μέρες αποχώρηση από το Survivor; Ενώ, δείτε με πόσα χρήματα έφυγε από το Survivor

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τον Παύλο Γαλακτερό

Ο Παύλος Γαλακτερός γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι 23 ετών. Είναι γιος του διάσημου μπασκετμπολίστα Νάσου Γαλακτερού. Η μητέρα του ονομάζεται Τέτα Λεονταρίδου και έχει επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όταν ήταν 11 ετών μετακόμισε στην Αθήνα για να μείνει με τον πατέρα του.

Ο Παύλος Γαλακτερός είχε και δεύτερη μητέρα, που δεν είναι άλλη από τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα του και γνωστή δημοσιογράφο, Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου λατρεύει τον γιο του συζύγου της και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Έχει μία μικρότερη αδερφή, τη Σόφη που απέκτησε ο πατέρας του από τον δεύτερο γάμο του.

Παύλος Γαλακτερός

Παύλος Γαλακτερός : Το ύψος, οι σπουδές και το επάγγελμα

Έχει κληρονομήσει το ύψος του από τον πατέρα του Νάσο Γαλακτερό που είναι 2.01 μέτρα. Ο Παύλος είναι πολύ ψηλός, περίπου 1,95.

Έχει σπουδάσει ηχοληψία και έχει εργαστεί ως τεχνικός ήχου και φωτισμού στις τηλεοπτικές εκπομπές «Dot» και «Θαλασσόλυκοι» του ΣΚΑΪ. Έχει δουλέψει ακόμα σε περιοδικά μόδας ως παραγωγός.

Ασχολήθηκε με το μπάσκετ από μικρή ηλικία κα ήταν παίκτης των ομάδων Μελισσίων και Αμύντα. Του αρέσει η τοξοβολία και το jogging. Παύλος Γαλακτερός: Το Survivor, το ύψος, η ηλικία και η δεύτερη μητέρα του.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share