Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Απίστευτο, τι ύψος έχει ο Παύλος Γαλακτερός

Oι σπουδές και το επάγγελμα

8 Μαΐου 2021 11:04
Survivor 4: Απίστευτο, τι ύψος έχει ο Παύλος Γαλακτερός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Ότι είναι ψηλός το ξέραμε όχι όμως τόσο πολύ! Τι ύψος έχει ο Παύλος Γαλακτερός, ο οποίος πριν λίγες μέρες αποχώρηση από το Survivor; Ενώ, δείτε με πόσα χρήματα έφυγε από το Survivor

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τον Παύλο Γαλακτερό

Ο Παύλος Γαλακτερός γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι 23 ετών. Είναι γιος του διάσημου μπασκετμπολίστα Νάσου Γαλακτερού. Η μητέρα του ονομάζεται Τέτα Λεονταρίδου και έχει επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όταν ήταν 11 ετών μετακόμισε στην Αθήνα για να μείνει με τον πατέρα του.

Ο Παύλος Γαλακτερός είχε και δεύτερη μητέρα, που δεν είναι άλλη από τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα του και γνωστή δημοσιογράφο, Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου λατρεύει τον γιο του συζύγου της και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Έχει μία μικρότερη αδερφή, τη Σόφη που απέκτησε ο πατέρας του από τον δεύτερο γάμο του.

Παύλος Γαλακτερός

Παύλος Γαλακτερός : Το ύψος, οι σπουδές και το επάγγελμα

Έχει κληρονομήσει το ύψος του από τον πατέρα του Νάσο Γαλακτερό που είναι 2.01 μέτρα. Ο Παύλος είναι πολύ ψηλός, περίπου 1,95.

Έχει σπουδάσει ηχοληψία και έχει εργαστεί ως τεχνικός ήχου και φωτισμού στις τηλεοπτικές εκπομπές «Dot» και «Θαλασσόλυκοι» του ΣΚΑΪ. Έχει δουλέψει ακόμα σε περιοδικά μόδας ως παραγωγός.

Ασχολήθηκε με το μπάσκετ από μικρή ηλικία κα ήταν παίκτης των ομάδων Μελισσίων και Αμύντα. Του αρέσει η τοξοβολία και το jogging. Παύλος Γαλακτερός: Το Survivor, το ύψος, η ηλικία και η δεύτερη μητέρα του.

Survivor: "Γαλακτερέ, άντε γ@μ@σου εσύ κι ο γιος σου" - Απίστευτες χυδαιότητες

Survivor spoiler: Ορισμένοι έχουν ξεφύγει επικίνδυνα εκεί έξω και βρίζουν χυδαία αθώους ανθρώπους! Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον πατέρα του Παύλου Γαλακτερού, Νάσου, ο οποίος μπήκε στην διαδικασία αργότερα να απολογηθεί.

Συγκεκριμένα πόσταρε μια φωτογραφία που αφορούσε τον γιο του και από κάτω έβριζαν τον Τζέιμς χωρίς να το δει! Αμέσως ο άνθρωπος το "κατέβασε" όμως το κακό είχε γίνει! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα διάφοροι να μπουν στο προφίλ του Νάσου Γαλακτερού και να τον βρίζουν χυδαία.

"Άντε γ@μ@σου και εσύ και ο γιος σου", αναφέρει χαρακτηριστικά ένας κάφρος με τον ίδιο βέβαια να απαντά και να τον προκαλεί να τον συναντήσει από κοντά και να του το πει.

Δείτε το συγκεκριμένο ποστ στο Athensmagazine.gr:

Survivor spoiler:

Η ανάρτηση του Νάσου Γαλακτερού για την ψηφοφορία με τον γιο του στο Survivor

Αφού έγινε ο κακός χαμός με την ανάρτηση αυτή ο Νάσος Γαλακτερός την κατέβασε μετά από λίγα λεπτά και θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για να εξηγήσει ακριβώς τι συνέβη.

Όπως είπε και ο ίδιος, την ανάρτηση αυτή του την έστειλαν και δεν την διάβασα καθώς δεν είχε μαζί τα γυαλιά του και κάπως έτσι δημιουργήθηκε το μπέρδεμα αυτό.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share