Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Άγρια επίθεση πίσω από τις κάμερες μεταξύ γυναικών - Κόλαση στον Άγιο Δομίνικο!

Έσπευσαν να τις χωρίσουν συμπαίκτες και αντιπάλοι

8 Μαΐου 2021 09:10
Survivor spoiler: Άγρια επίθεση πίσω από τις κάμερες μεταξύ γυναικών - Κόλαση στον Άγιο Δομίνικο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Απίστευτο παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor με δύο γυναίκες και μέχρι πρόσφατα φίλες να πιάνονται στα χέρια. Το Survivor 4 αναμένεται να επιστρέψει στους δέκτες μας την Κυριακή (09/05) με αγώνισμα για σούπερ έπαθλο που θα διεκδικήσουν μπλε και κόκκινοι! Ποια ομάδα θα κερδίσει; Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ...

Όσοι έχετε δει το τρέιλερ έχετε καταλάβει σε ποιες αναφερόμαστε, αφού Καρολίνα και Ελένη θα έχουν ένα επεισοδιακό συμβάν, ωστόσο αυτό μπροστά στα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες δεν είναι τίποτα! Η ατάκα της Καρολίνας προς την Ελένη ότι "έχει χαμηλή συνείδηση" έκανε έξαλλη την τελευταία, η οποία όταν δεν ήταν μπροστά οι κάμερες επιτέθηκε φραστικά στην Καρολίνα.

Συγκεκριμένα η Ελένη τις τελευταίες ώρες περνάει πολύ δύσκολα στον Άγιο Δομίνικο και αυτό οφείλεται στην αποχώρηση του Παύλου Γαλακτερού, ενός παιδιού με τον οποίο είχε έρθει αρκετά κοντά η Ελένη και από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε πως είναι εκείνος που αποχωρεί δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά της.

Έτσι σε κουβέντα σχετικά με τον Παύλο ξαφνικά ξέφυγε με την Καρολίνα να χαρακτηρίζει την Ελένη και η τελευταία να βγαίνει έξω από τα ρούχα της! Τόσο άσχημα που όταν οι κάμερες δεν ήταν μπροστά της επιτέθηκε φραστικά.

Άγριος τσακωμός Καρολίας- Ελένης στο Survivor

Survivor spoiler: Έσπευσαν να τις χωρίσουν συμπαίκτες και αντιπάλοι

"Μάθε να μιλάς ελληνικά που θα πεις εσύ για την δική του την συνείδηση, ηλίθια", ήταν η ατάκα της Ελένης πίσω από τις κάμερες που όπως ήταν λογικό έκανε ακόμα πιο έξαλλη την Καρολίνα με την κατάσταση να ξεφεύγει επικίνδυνα.

Πρώτος που μπήκε να χωρίσει τα δύο κορίτσια ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος είναι ιδιαίτερα κοντά στην Καρολίνα, με την φίλη του όμως να μην λέει να ηρεμήσει. Η κατάσταση δεν ηρέμησε ούτε με την παρέμβαση των υπολοίπων παικτών και όπως ήταν λογικό η ένταση κράτησε για αρκετές ώρες με τις δύο κοπέλες να ανταλλάζουν βαριές κουβέντες για αρκετές ώρες!

Μάλιστα η παραγωγή κάλεσε στη συνέχεια και την Καρολίνα και την Ελένη να τους κάνει συστάσεις! Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως Καρολίνα και Ελένη όσο ήταν συμπαίκτριες είχαν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους και ήταν πολύ καλές φίλες. Τι άλλαξε όμως μέσα σε έναν περίπου μήνα;

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share