Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Μύστης Σπαλιάρας - «Έκανα γυμνός ηλιοθεραπεία»

Τι έκανες στον Άγιο Δομίνικο Γιάννη;

7 Μαΐου 2021 19:11
Survivor 4: Μύστης Σπαλιάρας - «Έκανα γυμνός ηλιοθεραπεία»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Σπαλιάρας θέλησε να μοιραστεί μαζί μας, ως μύστης, κι άλλες... λεπτομέρειες από την εμπειρία του στο Survivor, μιλώντας για όσα έκανε στην παραλία.

Ο ηθοποιός απασχόλησε εκείνο το διάστημα αρκετά και από τις πρώτες κιόλας μέρες στο παιχνίδι κατάφερε και έγινε πολύ αγαπητός από το κοινό, με τον ίδιο πάντως να μη βλέπει με καλό μάτι τους φετινούς παίκτες.

Survivor 4: Το σχόλιο του Γιάννη Σπαλιάρα

«Το φετινό Survivor δεν έχει σχέση με τα προηγούμενα νομίζω. Έχουμε δει πάρα πολύ ίντριγκα, πολλούς τσακωμούς και νομίζω είναι κάτι διαφορετικό από ό,τι είχαμε δει τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτά τα μυστικά θα μείνουν στον Άγιο Δομίνικο για πάντα. Δεν κυκλοφορούσα γυμνός. Αυτό που έγινε ήταν να πάω σε κάποια γωνία να κάνω ηλιοθεραπεία γυμνός. Άμα βρεθώ σε μια ερημική παραλία μόνος μου, μπορεί να κάνω γυμνός ηλιοθεραπεία για ένα τέταρτο. Νομίζω δεν κάνει παραπάνω».

Survivor spoiler: Αποκάλυψη βόμβα! Αυτός ο παίκτης είναι ανιψιός του Γιάννη Σπαλιάρα!

Survivor spoiler: Ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος συμμετείχε στο Survivor το 2017, αποκάλυψε τη συγγένεια που έχει με παίκτη του φετινού Survivor.

Συγκεκριμένα, ο... σφάχτης της καρύδας -για όσους θυμούνται- σήμερα Σάββατο 17/04, θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή "Dot". Ωστόσο, πριν προβληθεί η συνέντευξή του, η εκπομπή "Love It", έδωσε στη δημοσιότητα ένα αποκλειστικό απόσμασμα, στο οποίο φαίνεται το μοντέλο, ηθοποιός, παρουσιαστής και πρώην καλαθοσφαιριστής, να μιλάει για τη συγγενική σχέση που έχει με τον Παύλο Γαλακτερό, παίκτη του φετινού Survivor.

"Θεωρώ ότι το φετινό Survivor δεν θυμίζει με τίποτα τα προηγούμενα. Θυμίζει περισσότερο ριάλιτι, παρά αγωνιστικό ριάλιτι. Ο Παύλος είναι ανιψιός μου. Δεν με είχε πάρει τηλέφωνο πριν πάει. Ντράπηκε να με πάρει", είπε γελώντας ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Δείτε το βίντεο:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share