Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 4: Παντρεύεται ο Ηλίας Μπόγδανος όταν το παιχνίδι τελειώσει!

Θα φάμε... κουφέτα για χάρη του;

7 Μαΐου 2021 15:01
Survivor 4: Παντρεύεται ο Ηλίας Μπόγδανος όταν το παιχνίδι τελειώσει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια «βόμβα» έριξε ο κολλητός του Ηλία Μπόγδανου, ο οποίος αναφέρθηκε στη συμμετοχή του φίλου του στο Survivor, αλλά και το ενδεχόμενο ο παίκτης της κόκκινης ομάδας να παντρευτεί με την επιστροφή του στην χώρα, κάτι που μάλιστα δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα.

Ο Μάριος Αλεξιάδης μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και σχολίασε τόσο το γεγονός αυτό όσο και την σχέση που διατηρεί ο Ηλίας εκτός του παιχνιδιού. Όταν μάλιστα η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα το δούμε και γαμπρό μετά το παιχνίδι η απάντηση άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.

Survivor 4: Οι φήμες για το γάμο του Ηλία Μπόγδανου και η απάντηση του κολλητού του

«Χαίρομαι πάρα πολύ που μέσα στο παιχνίδι είναι αυτός που γνώριζα κι έξω. Είναι πάρα πολύ αυθόρμητος και μπορεί να κάνει κάτι από τον ενθουσιασμό του χωρίς να το σκεφτεί. Και ο Τριαντάφυλλος έχει δείξει πως έχει αυτή την τρέλα οπότε ναι ήταν κάτι αστείο.

Τον Ηλία, όταν τον ενοχλούν κάποια πράγματα δεν θα το κρύψει, θα μιλήσει, θα το πει. Δεν ξέρω αν την μπιφτέκα την γύρισε ο Ηλίας ή ο Τζέιμς. Γενικά η αλήθεια είναι κάπως στην μέση. Ο Ηλίας δείχνει πως είναι όπως πρέπει να είναι. Η Αλεξάνδρα είναι η κοπέλα του και τον στηρίζει κι αυτή με τον δικό της τρόπο.

Της άφησε κάποια πράγματα πριν μπει στο παιχνίδι. Έκανε κάποιες κινήσεις για να δείξει πόσο ερωτευμένος είναι. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει πρόταση γάμου όταν βγει από το παιχνίδι, αυτά είναι δικά τους πράγματα», είπε μεταξύ άλλων.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share