Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Η πρώτη ανάρτηση του Κώστα Παπαδόπουλου μετά την αποχώρησή του - «Στο αίμα μου πλέον ρέει...» (photo)

«Γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους διαφορετικούς χαρακτήρες...»

7 Μαΐου 2021 14:57
Survivor 4: Η πρώτη ανάρτηση του Κώστα Παπαδόπουλου μετά την αποχώρησή του - «Στο αίμα μου πλέον ρέει...» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Ο Κώστας Παπαδόπουλος βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα στην Ελλάδα. Ο 37χρονος ζαχαροπλάστης αποχαιρέτησε το ριάλιτι επιβίωσης, λίγο πριν τη διαλυθούν οι ομάδες και το παιχνίδι γίνει ατομικό.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος που έμεινε στο Survivor 18 εβδομάδες, επέστρεψε στην Ελλάδα και στο Instagram όπου πριν από λίγες ώρες έκανε την πρώτη του ανάρτηση, μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor 4 - Η ανάρτηση του Κώστα Παπαδόπουλου

«Το αίμα μου πλέον ρέει μπλε και κόκκινο χρώμα, έμαθα να είμαι αληθινός Survivor εντός και εκτός παιχνιδιού. Το Survivor για εμένα ήταν ένα μοναδικό ταξίδι ζωής, ένα όνειρο που με βοήθησε να το πραγματοποιήσω η οικογένεια μου η γυναίκα της ζωής μου και τα παιδιά μου μα πάνω από όλα όλοι εσείς που με στηρίξατε!!! Γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους διαφορετικούς χαρακτήρες κρατάω από τον καθένα ξεχωριστά μόνο τα θετικά και την μοναδική ομορφιά της φύσης...» έγραψε ο Κώστας Παπαδόπουλος, στον προσωπικό του λογαριασμό.

Survivor 4: Καταπέλτης ο Παπαδόπουλος κατά Ντάφυ & Παππά - «Ο Τριαντάφυλλος είναι μοντέρνος καραγκιόζης - Ο Αλέξης ήταν μια μαύρη σκιά» (Video)

Survivor 4: Καταπέλτης ήταν ο Παπαδόπουλος κατά Ντάφυ & Παππά λέγοντας πως «Ο Τριαντάφυλλος είναι μοντέρνος καραγκιόζης, ενώ ο Αλέξης ήταν μια μαύρη σκιά»

Ο Κώστας Παπαδόπουλος μετά την αποχώρησή του από το Survivor βρίσκεται στην Ελλάδα και περνάει την απαιτούμενη καραντίνα σπίτι του. Το μεσημέρι της Τετάρτης 5/5 στην εκπομπή Love it προβλήθηκε άλλο ένα απόσπασμα από τις πρώτες δηλώσεις που είχε παραχωρήσει όταν αποχώρησε και αυτή την φορά δεν άφησε ασχολίαστο ούτε τον Τριαντάφυλλο αλλά ούτε και τον Αλέξη Παππά.

Οι δηλώσεις του Κώστα Παπαδόπουλου για Τριαντάφυλλο-Παππά

«Με τον Τριαντάφυλλο έχουμε ζήσει πάρα πολλές στιγμές. Οι διαμάχες είναι λογικές στο παιχνίδι. Δεν είναι εχθρός ο Τριαντάφυλλος.

Ο Τριαντάφυλλος αγωνιστικά ήταν παλτό. Είναι ένας μοντέρνος καραγκιόζης. Κάποιοι γελάγανε. Πιστεύω είχε κουράσει όλο αυτό. Δε μιλούσε με τους ανθρώπους στην παραλία και μιλούσε με τους φοίνικες. Όσο ήταν στο παιχνίδι ο Αλέξης, ο Τριαντάφυλλος αισθάνονταν δυνατός. Δεν ήθελε καν να τον κοιτάνε. Ήταν πάρα πολύ απότομος. εγώ άκακο δεν τον βλέπω. Όταν έφυγε ο Αλέξης έγινε άλλος άνθρωπος.

Μπορεί να έχει κάποια ενόχληση, αλλά επειδή δε φέρνει νίκες, οι πανηγυρισμοί του ήταν ψέμα. Δε θα φτάσει τελικό. Ο κόσμος δεν είναι ούτε τυφλός, ούτε χαζός. Στο 100αρι είδατε πώς έτρεχε. Εμένα δεν μου έκανε ποτέ πρόταση με λεφτά ο Τριαντάφυλλος.

Έκανε στα δύο παιδιά και το αντιμετώπισαν. Με τον Κόρο και τον Ασημακόπουλο δεν ξέρω αν βρήκαν φαγητό. Κάτι είχαν βρει. Τους έπιασαν και πήγαν να τους τιμωρήσουν. Ο Τριαντάφυλλος έλεγε πως δεν ήταν μπροστά, ότι δε φταίει. Δεν τα έχουν βρει ακόμη και δε θα τα βρουν ποτέ. Ο Τριαντάφυλλος πιστεύει πολύ στον Θεό, αλλά μπορεί να τα φουσκώνει.

Αυτό που έκανα με τη ντουντούκα στον πανηγυρισμό του Αλέξη Παππά σημαίνει να πας στο καλό. Ήταν πραγματικό, όχι ειρωνικό. Το χάρηκα που έφυγε. Ήταν μια μαύρη σκιά στο Survivor. Γνωριζόμασταν από έξω, αρκετά χρόνια και από τότε δεν τον ήθελα.

Ήμασταν υποψήφιοι στην ίδια παράταξη. Συνεργάζομαι με τον ξάδερφο του. Δε μου αρέσει σαν άνθρωπος. Από τότε έριχνε τα λάθη σε άλλους και άφηνε τον εαυτό του από έξω. Όταν έγινε η ένωση σκέφτονταν πως θα κερδίσει τηλεοπτικό χρόνο. Είναι επαγγελματίας ηθοποιός. Ήξερε πως για να επιβιώσει πρέπει να κάνει ίντριγκα. Ο Παππάς χειρίζονταν πάρα πολλούς ανθρώπους. Θα του έλεγα ένα γεια, αλλά δε θα πηγαίναμε για καφέ» είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share