Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor 4: Όταν ο Τριαντάφυλλος ξύριζε τα πόδια της Έφης Σαρρή

Ασύλληπτο φωτογραφικό υλικό

7 Μαΐου 2021 14:26
Survivor 4: Όταν ο Τριαντάφυλλος ξύριζε τα πόδια της Έφης Σαρρή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πρωί της Παρασκευής, η Έφη Σαρρή παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε μία πολυσυζητημένη αφίσα που είχε κάνει πριν από κάποια χρόνια μαζί με τον Τριαντάφυλλο, πριν ακόμα μπει στο Survivor 4.

Στη συγκεκριμένη αφίσα, ο Τριαντάφυλλος φαίνεται να ξυρίζει τα πόδια της Έφης Σαρρή. Η συγκεκριμένη φωτογράφιση είχε γίνει για ένα σχήμα που είχαν μαζί σε μαγαζί της Αθήνας.

Όπως εξήγησε η τραγουδίστρια, η πραγματική εικόνα του Τριαντάφυλλου δεν διαφέρει από αυτό που βλέπουμε μέσα στο παιχνίδι, ενώ τον χαρακτήρισε ευαίσθητο.

Οι δηλώσεις της Έφης Σαρρή για τη συνεργασία της με τον Τριαντάφυλλο πριν το Survivor 4

"Είχε πάει φανταστικά η συνεργασία μου με τον Τριαντάφυλλο. Το μαγαζί ήταν κάθε μέρα γεμάτο. Ήθελα να κάνω κάτι για να τραβάει το βλέμμα του κόσμου στην αφίσα. Συνεργαστήκαμε ξανά στο J2US με τον Τριαντάφυλλο (Σας θυμίζουμε την κόντρα που είχε ο τραγουδιστής με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου). Στην αρχή ντρεπόμουν να το πω στον Τριαντάφυλλο αλλά το ήθελα πάρα πολύ. Του το είπα και ήταν πολύ θετικός. Είχε πολύ καλό αποτέλεσμα αφού το μαγαζί γέμισε.

Τότε ήταν μοιρασμένα όλα, δεν υπήρχε πρώτο και δεύτερο όνομα. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, ο Τριαντάφυλλος ήταν ακριβώς όπως είναι και τώρα, όπως τον βλέπετε στο Survivor. Έχει κάποια σκαμπανευάσματα στην συμπεριφορά του. Θυμάμαι είχε πάντα κάποιο θέμα με τον ήχο, τον άκουγα από το καμαρίνι μου που χτύπαγε τους τοίχους. Ήταν κάποιες φορές νευρικός αλλά είναι ένα πολύ γλυκό παιδί.

Ήταν τότε που είχε γνωρίσει τη Δήμητρα και μου έλεγε ότι γνώρισε μία πολύ καλή κοπέλα και ήταν χαρούμενος.

Μου έχουν κάνει πρόταση από το Survivor, όχι φέτος, άλλη χρονιά, αλλά δεν θέλω να πάω, δε θέλω να ταλαιπωρούμαι», είπε χαρακτηριστικά η Έφη Σαρρή.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share