Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021

Survivor spoiler: Αλλάζουν τα πάντα σε 3 εβδομάδες - Οι νέοι κανόνες!

Διαταράσσονται οι ισορροπίες

7 Μαΐου 2021 12:27
Survivor spoiler: Αλλάζουν τα πάντα σε 3 εβδομάδες - Οι νέοι κανόνες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει το Survivor σε λίγο καιρό θα γίνει ατομικό! Αυτό σημαίνει πως ο κάθε παίκτης πλέον θα παίζει για την πάρτι του και αν τώρα η κατάσταση είναι πιεστική, τότε θα γίνει ακόμα περισσότερο.

Ελπίζουμε ο Ηλίας Μπόγδανος να αντέξει μετά το τελευταίο του ξέσπασμα και να καταφέρουν να τον πείσουν να μην αποχωρήσει οικειοθελώς γιατί το κοινό θέλει πραγματικά να τον δει σε αυτή την φάση του παιχνιδιού να μάχεται για την επιβίωσή του γιατί στις στοιχηματικές είναι το νούμερα ένα φαβορί για την τελική νίκη.

Για να μην ξεφεύγουμε, όμως, από το θέμα μας... Στην εκπομπή Ευτυχείτε το πρωί της Παρασκευής δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες για τους κανόνες που θα ακολουθούν οι παίκτες από την στιγμή που θα περάσουν σε ατομικό επίπεδο.

Οι αλλαγές όταν γίνει ατομικό το Survivor
Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε: «Θα γίνεται κλήρωση και θα δίνονται τέσσερις ζωές στον κάθε παίκτη να διαγωνιστεί στον στίβο μάχης. Ο νικητής κάθε ατομικού παιχνιδιού θα κερδίζει μεγάλα έπαθλα»!

Και υπογράμμισε ακόμα και οι φίλοι, όπως ο Νίκος και ο Τζέιμς θα έρθουν αντιμέτωποι, ενώ δεν θα υπάρχει δυνατότητα να επιλέξει ο κάθε παίκτης τον αντίπαλό του, αφού αυτό θα γίνεται μέσω κλήρωσης.

Survivor spoiler: Τι δεν θα δούμε φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία των Survivors;

Survivor spoiler: Ότι το Survivor 4 είναι λίγο διαφορετικά από τα προηγούμενα το έχετε παρατηρήσει! Τι δεν έχει συμβεί όμως ακόμα και δύσκολα θα το δούμε στη συνέχεια;

Συγκεκριμένα από την στιγμή που αναμένεται το παιχνίδι άμεσα να γίνει ατομικό αποκλείεται να το δούμε, με τις ομάδες να διαλύονται και να παίζει ο καθένας για τον εαυτό του! Σε τι αναφερόμαστε;

Δεν έχετε παρατηρήσει ότι φέτος μέχρι στιγμή δεν έχουμε δει κάτι συγκεκριμένο στο Survivor 4, που στα προηγούμενα είχε τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και είχε ανεβάσει κατακόρυφα την τηλεθέαση; Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά οι αγώνας της ελληνικής ομάδας με αντίστοιχες ξένες, όπως για παράδειγμα απέναντι σε Τούρκους και Ρουμάνους!

Μπορεί το Survivor 4 να μετράει 5 μήνες ζωής και να βαδίζει προς το τέλος του, ωστόσο ακόμα δεν έχουμε δει κανένα αγώνα σαν ενωμένες τις ομάδες να μάχονται με την "γαλανόλευκη" απέναντι στους Τούρκους και τους Ρουμάνους! Κάτι αντίστοιχο το είχαμε δει και στο Survivor 1 και στο Survivor 2, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό! Στο 3 δεν το υπολογίζουμε διότι ήταν έτσι κ αλλιώς Survivor ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία.

Survivor spoiler: Τι δεν θα δούμε φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία των Survivors;

Survivor spoiler: Ποιος είναι ο λόγος που φέτος δεν είδαμε τέτοιους αγώνες

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο γιατί η παραγωγή προέβη σ' αυτή την απόφαση αλλά το πιο πιθανό σενάριο είναι επειδή οι Τούρκοι παίκτες είναι επιλεγμένοι με αθλητικά κριτήρια ενώ έχουν περάσει πριν μπουν στο παιχνίδι και από ειδική σχολή που υπάρχει στη χώρα ώστε να παίρνουν μέρος στο Survivor. Με βάση αυτό οι αγώνες ανάμεσα στις δύο χώρες δεν θα είχε κανένα αγωνιστικό ενδιαφέρον!

Επιπλέον ακόμα ένας λόγος που "πάγωσε" την σκέψη αυτή είναι διότι την τελευταία χρονιά που έκανε κάτι ανάλογο ο Ατζούν, σε αγώνα ανάμεσα σε Τούρκους και Ρουμάνους υπήρξαν σοβαρά επεισόδια, με παίκτες να πιάνονται στα χέρια μπροστά στις κάμερες! Μπορείτε να θυμηθείτε το περιστατικό στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Επομένως αγώνες ανάμεσα σε δύο χώρες φέτος θα πρέπει να τους ξεχάσουμε! Συνεχίζουμε ως έχουμε δηλαδή...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share