Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 07/05: Ο άγνωστος τσακωμός Κόρο - Ηλία! Τα "έσπασαν" οι κολλητοί - Το περιστατικό που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες

Ακόμα μια φιλία στο Survivor αποτελεί παρελθόν

7 Μαΐου 2021 09:03
Survivor spoiler 07/05: Ο άγνωστος τσακωμός Κόρο - Ηλία! Τα
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ή είναι όλα καλά σκηνοθετημένα στο φετινό Survivor ή η αλλαγή των ομάδων επηρεάζει τόσο πολύ τις σχέσεις μεταξύ των παικτών ώστε να επηρεάζονται και να διαλύονται σελίδες.

Μια από αυτές τις φιλίες που έχουν επηρεαστεί αρκετά είναι και του Ηλία Μπόγδανου με τον Γιώργο Κόρομι. Τι έχει συμβεί ανάμεσα στα δύο παιδιά; Το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ.

Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε πως ο Γιώργος Κόρομι τα "έσπασε" με τον Γιώργο Ασημακόπουλο εξαιτίας του... Τριαντάφυλλου και το ίδιο φαίνεται πως έχει συμβεί και με τον Ηλία Μπόγδανου!

Συγκεκριμένα εκεί που τα δύο παιδιά συνέχιζαν να κάνουν παρέα και να είναι αυτοκόλλητοι και μετά την αλλαγή των ομάδων, μόλις ο Ηλίας Μπόγδανος ήρθε πολύ κοντά με τον Τριαντάφυλλο, ο Κόρο σταμάτησε να έχει πολλά πολλά.

urvivor spoiler 07/05: Ο άγνωστος τσακωμός Κόρο - Ηλία!

Survivor spoiler: Η συζήτηση ανάμεσα στους δύο άνδρες

Τι ειπώθηκε ανάμεσα στα δύο παιδιά; Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως δεν υπήρξε κάποιος τσακωμός, μόνο σταράτες κουβέντες. Συγκεκριμένα ο Γιώργος έπιασε τον Ηλία και του ξεκαθάρισε πως από την στιγμή που έχει επιλέξει να κάνει παρέα με τον Τριαντάφυλλο μέσα στο παιχνίδι δεν θα ήθελε να έχουν πολλές επαφές. Ο Ηλίας από την πλευρά του του ξεκαθάρισε πως πρέπει στην ομάδα του να είναι ενωμένοι ώστε να έρχονται οι νίκες, μιας και οι εντάσεις μόνο αρνητικές επιπτώσεις έχουν.

Από την άλλη όμως ο Ηλίας του είπε πως ο Τριαντάφυλλος είναι παρεξηγημένος και πως πρόκειται για ένα πολύ καλό παιδί που θα ήθελε να διατηρήσει σχέσεις μαζί του και μετά το παιχνίδι, παρότι μέχρι τότε ο Μπόγδανος είχε τσακωθεί αρκετές φορές μαζί του. Αυτή ήταν και η ατάκα που ξενέρωσε τον Κόρο, ο οποίος και επέλεξε να τραβηχτεί από τον Ηλία, δίχως όμως τα δύο παιδιά να τσακωθούν. Απλά επέλεξαν να κρατήσουν λίγο αποστάσεις και να... "επανεξετάσουν" την σχέση τους μετά το τέλος του Survivor, όταν και θα επιστρέψουν αμφότεροι στην Ελλάδα!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share