Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Τι δεν θα δούμε φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία των Survivors;

Το έχετε παρατηρήσει;

7 Μαΐου 2021 08:15
Survivor spoiler: Τι δεν θα δούμε φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία των Survivors;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ότι το Survivor 4 είναι λίγο διαφορετικά από τα προηγούμενα το έχετε παρατηρήσει! Τι δεν έχει συμβεί όμως ακόμα και δύσκολα θα το δούμε στη συνέχεια;

Συγκεκριμένα από την στιγμή που αναμένεται το παιχνίδι άμεσα να γίνει ατομικό αποκλείεται να το δούμε, με τις ομάδες να διαλύονται και να παίζει ο καθένας για τον εαυτό του! Σε τι αναφερόμαστε;

Δεν έχετε παρατηρήσει ότι φέτος μέχρι στιγμή δεν έχουμε δει κάτι συγκεκριμένο στο Survivor 4, που στα προηγούμενα είχε τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και είχε ανεβάσει κατακόρυφα την τηλεθέαση; Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά οι αγώνας της ελληνικής ομάδας με αντίστοιχες ξένες, όπως για παράδειγμα απέναντι σε Τούρκους και Ρουμάνους!

Μπορεί το Survivor 4 να μετράει 5 μήνες ζωής και να βαδίζει προς το τέλος του, ωστόσο ακόμα δεν έχουμε δει κανένα αγώνα σαν ενωμένες τις ομάδες να μάχονται με την "γαλανόλευκη" απέναντι στους Τούρκους και τους Ρουμάνους! Κάτι αντίστοιχο το είχαμε δει και στο Survivor 1 και στο Survivor 2, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό! Στο 3 δεν το υπολογίζουμε διότι ήταν έτσι κ αλλιώς Survivor ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία.

Survivor spoiler: Τι δεν θα δούμε φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία των Survivors;

Survivor spoiler: Ποιος είναι ο λόγος που φέτος δεν είδαμε τέτοιους αγώνες

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο γιατί η παραγωγή προέβη σ' αυτή την απόφαση αλλά το πιο πιθανό σενάριο είναι επειδή οι Τούρκοι παίκτες είναι επιλεγμένοι με αθλητικά κριτήρια ενώ έχουν περάσει πριν μπουν στο παιχνίδι και από ειδική σχολή που υπάρχει στη χώρα ώστε να παίρνουν μέρος στο Survivor. Με βάση αυτό οι αγώνες ανάμεσα στις δύο χώρες δεν θα είχε κανένα αγωνιστικό ενδιαφέρον!

Επιπλέον ακόμα ένας λόγος που "πάγωσε" την σκέψη αυτή είναι διότι την τελευταία χρονιά που έκανε κάτι ανάλογο ο Ατζούν, σε αγώνα ανάμεσα σε Τούρκους και Ρουμάνους υπήρξαν σοβαρά επεισόδια, με παίκτες να πιάνονται στα χέρια μπροστά στις κάμερες! Μπορείτε να θυμηθείτε το περιστατικό στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Επομένως αγώνες ανάμεσα σε δύο χώρες φέτος θα πρέπει να τους ξεχάσουμε! Συνεχίζουμε ως έχουμε δηλαδή...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share