Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4 - Λιανός: "Αν ήμουν στην θέση του Λιβάνη όταν θα επέστρεφε η Μαριαλένα θα..."

Σε έξαλλη κατάσταση ο παρουσιαστής

6 Μαΐου 2021 22:49
Survivor 4 - Λιανός:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4 - Λιανός: Την κλασική του τηλεφωνική παρέμβαση έκανε το πρωί της Πέμπτης ο Γιώργος Λιανός στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και φυσικά σχολίασε όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Ωστόσο αναφέρθηκε και στην απογοήτευση της Μαριαλένας που δεν είδε μήνυμα από τον Γιώργο Λιβάνη στο έπαθλο επικοινωνίας. Ωστόσο δείτε και το καυστικό σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για Λιβάνη: "Κέρατα θα έτρωγε...".

Το σχόλιο του Λιανού για την Μαριαλένα και το έπαθλο επικοινωνίας

«Ναι η Μαριαλένα τον έψαχνε τον σύντροφό της, δεν έστειλε στο έπαθλο επικοινωνία. Αν ήμουν στη θέση του Λιβάνη, όταν θα επέστρεφε δεν θα έβρισκε ούτε…γόπα», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Survivor 4: «Ο Σάκης έχει αντίκτυπο πάνω της αλλά δεν μπορεί να την "παραπλανήσει"»

Survivor 4: Στην εκπομπή Πρωινό μίλησε σήμερα πρωί ένας πολύ καλός φίλος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, ο οποίος αναφέρθηκε στη σχέση που έχει δημιουργήσει μέσα στο Survivor με τον Σάκη Κατσούλη. Όπως εξήγησε ο φίλος της παίκτριας της "Μπλε Ομάδας", η Μαριαλένα είναι μία γυναίκα με έντονη άποψη και δε θα άφηνε σε καμία περίπτωση τον Σάκη να την επηρεάσει, ενώ τόνισε πως η οικειότητα που υπάρχει μεταξύ τους είναι απολύτως λογική. Παράλληλα δείτε και τον απίθανο καυγά του Σάκη με την Μαριαλένα.

Οι δηλώσεις του φίλου της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

«Η Μαριαλένα θα χαιρόταν αν έβλεπε τον Λιβάνη στο έπαθλο. Τον Σάκη δεν τον γνωρίζω, ούτε και τον Λιβάνη. Βλέπω ότι μέσα στο παιχνίδι τα πάντα διογκώνονται. Την ευτυχία και τη λύπη, τις νιώθεις εις διπλούν. Δε θα μπω στη διαδικασία να υπερασπιστώ κανέναν. Καταλαβαίνω ότι η οικειότητα μπορεί να εξωτερικεύεται σαν ταυτόσημη με την συντροφικότητα.

Καταλαβαίνω την οικειότητά τους. Και ο δύο έχουν πει πως δεν τρέχει κάτι ανάμεσά τους. Εμείς έχουμε άγνοια για τη σχέση τους και μπορώ να δικαιολογήσω όσα βλέπουμε να γίνονται μεταξύ τους καθώς έχουμε δει ότι ακόμα και άγνωστοι άνθρωποι μέσα στο παιχνίδι έχουν έρθει κοντά.

Ο Σάκης δεν μπορεί να επηρεάσει τη Μαριαλένα γιατί είναι μία κοπέλα πολύ ισχυρογνώμων. Εκ του ασφαλούς όλοι μπορούμε να μιλάμε και να λέμε πως δε θα κάναμε αυτό που κάνει η Μαριαλένα, αλλά στην πράξη δεν ξέρω πόσοι θα μπορούσαν να μην το κάνουν», είπε χαρακτηριστικά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share