Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Η Ελευθερίου δεν δέχτηκε το δώρο της Βέλλη

Το "άκυρο" της τραγουδίστριας στην youtuber

6 Μαΐου 2021 22:23
Survivor 4: Η Ελευθερίου δεν δέχτηκε το δώρο της Βέλλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Στην κάμερα της εκπομπής "Στην φωλιά των Κου Κου", μίλησε η Ελευθερία Ελευθερίου αποκαλύπτοντας την κόντρα της με την Άννα Μαρία Βέλλη.

Πριν από κάποιο διάστημα λοιπόν η Youtuber, είχε δηλώσει στην ίδια εκπομπή πως θα πρέπει να κάνουν δώρο στην Ελευθερία ένα συμβολικό μάτι, προκειμένου να μη τη ματιάζουν και να βρίσκει στο στόχο. Και πράγματι ο ρεπόρτερ της μετέφερε το δώρο. Ωστόσο δείτε τι αποκάλυψε η Ελευθερία Ελευθερίου για τον "Ντάφυ".

Τι είπε η Ελευθερίου για το δώρο της Βέλλη

Μπορεί αρχικά να χάρηκε μπροστά στην κάμερα, ωστόσο, ακούγοντας από ποιον είναι το δώρο αρνήθηκε να το πάρει. «Τέλειο, το μάτι χρειαζότανε και θα έπρεπε να το έχω πάρει μαζί μου στον Άγιο Δομίνικο γιατί το μάτι δεν πιάνει μόνο αυτόν που σε βλέπει, πιάνει και την Ελλάδα», απάντησε.

Λίγα λόγια για την Ελευθερία Ελευθερίου

Γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1989 στο Παραλίμνι της Κύπρου και μεγάλωσε στο Φρέναρος της Επαρχίας Αμμοχώστου. Σε ηλικία 9 ετών, ξεκίνησε μαθήματα θεωρίας μουσικής και πιάνου. Σε ηλικία 15 ετών, παρακολούθησε για ένα χρόνο μαθήματα φωνητικής.

Έπειτα από κάποιες εμφανίσεις σε μουσικά συγκροτήματα αλλά και ως σολίστας στην λαϊκή ορχήστρα του ΡΙΚ, ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο του τραγουδιού από την ηλικία των 18 ετών. Κατά την διάρκεια των σπουδών της στο Πανεπιστήμιο του Σάρεϊ της νότιας Αγγλίας στη Μουσική και στη Μουσική Εκτέλεση (Music and Performance), εργάστηκε για ένα χρόνο σε ελληνικό μαγαζί ως τραγουδίστρια.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share