Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor - Ελευθερία Ελευθερίου: "Τον λυπάμαι τον Ντάφυ! Πριν πάμε στο συμβούλιο..."

Το περιστατικό που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες

6 Μαΐου 2021 15:07
Survivor - Ελευθερία Ελευθερίου:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Μετά την τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Νίκο Μουτσινά την περίμεναν έξω από τον σταθμό κάμερες και... είπε να τα πει κι εκεί λιγάκι, γιατί όχι;

Έχει να αποκαλύψει πολλά από ότι φαίνεται γιατί... μεταξύ άλλων περιέγραψε κι ένα περιστατικό που διαδραματίστηκε στο ριάλιτι λίγο πριν φύγει και που στο μοντάζ... κόπηκε ολοσχαιρώς!

Η αποκάλυψη της Ελευθερίας Ελευθερίου για περιστατικό που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες του Survivor

«Την πείνα την αντέχεις. Έχουμε ζήσει σκληρές δίαιτες με τη δουλειά. Έχουμε βρεθεί και με τον Παππά και με τον Περικλή. Δεν μετανιώνω για τις παρέες μου, ούτε για τους ανθρώπους που επέλεξα να έχω δίπλα μου. Έχουν γίνει αρκετά πράγματα που δεν έχουν φανεί και δεν τα έχουν δείξει.

Πριν πάμε στο Συμβούλιο και ψηφιστούμε οι κόκκινοι, είχα πάρει τους ανθρώπους που είχα κοντά μου, τον Τριαντάφυλλο, τον Σάκη και τον Αλέξη και τους είχα πει ότι αν πιστεύετε ότι αγωνιστικά δεν είμαι καλή, να με ψηφίσετε. Για να κλείσουμε σε κάποιους τα στόματα που λένε ότι έχουμε στρατηγικές. Ο Τριαντάφυλλος θα δυσκολευτεί πολύ στο ατομικό, τον λυπάμαι τον Ντάφυ» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Ελευθερίου.

Όσον αφορά τις αμοιβές, δήλωσε: “Δεν έχω ενημερωθεί για τα 5.000 και τα 6.000 ευρώ που έπαιρναν ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης” απάντησε λακωνικά η τραγουδίστρια.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share