Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Έβγαλε το έπαθλο του νικητή - Μυθικό το ποσό που συγκέντρωσε ο Ατζούν από την χθεσινή (05/05) ψηφοφορία!

Απίστευτα ποσά!

6 Μαΐου 2021 14:26
Survivor spoiler: Έβγαλε το έπαθλο του νικητή - Μυθικό το ποσό που συγκέντρωσε ο Ατζούν από την χθεσινή (05/05) ψηφοφορία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Σας το είχαμε αναφέρει από νωρίς το πρωί της Πέμπτης στο Athensmagazine.gr πως η χθεσινή (05/05) ψηφοφορία του Survivor ήταν η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής σε συμμετοχές - δείτε εδώ αναλυτικά τα ποσοστά - και επιβεβαιώνεται!

Προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας η εκπομπή Πρωινό και συγκεκριμένα ο Αλέξης Μίχας ανέφερε:

Τα έσοδα της χθεσινής ψηφοφορίας του Survivor

«Ψήφισαν γύρω στις 50,000 τηλεθεατές. Η είσπραξη ήταν περισσότερο από 100,000 ευρώ. Η δημοφιλία του James κυμάνθηκε μεταξύ του 40% με 45%, πράγμα που σημαίνει ότι στα ταμεία μπήκαν κατά προσέγγιση 40,000 με 45,000 ευρώ από τον Ροδίτη.

Κάηκε το χωριό του Νίκου Μπάρτζη μετά την παραμονή του στο παιχνίδι

Ο Παύλος Γαλακτερός αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor και το Ζευγολατιό, το χωριό του Νίκου Μπάρτζη, κυριολεκτικά πήρε φωτιά από τους πανηγυρισμούς του κόσμου που κατάφερε να τον κρατήσει μέσα για ακόμα μια φορά!

Καπνογόνα και κραυγές πρωταγωνιστούν στα βίντεο που θα δείτε παρακάτω και το μόνο σίγουρο είναι πως... ο Μπάρτζης με το κοινό που έχει ενδέχεται να βρεθεί τελικό!

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες κάθε φορά που ο Νίκος Μπάρτζης είναι προτεινόμενος προς αποχώρηση στην Κόρινθο στήνονται ομαδικές ψηφοφορίες για να παραμείνει στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ!

Κοίτα να δεις, από εκεί που δεν ήταν και τόσο αγαπητός παίκτης, πως τα έχει καταφέρει...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share