Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021

Survivor spoiler 06/05: Τελευταία εβδομάδα! Από την επόμενη γίνεται ατομικό;

Φτάνει στο τέλος του!

6 Μαΐου 2021 12:37
Survivor spoiler 06/05: Τελευταία εβδομάδα! Από την επόμενη γίνεται ατομικό;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Μια φοβερή αποκάλυψη για το μέλλον του Survivor 4 σας φέρνει στο φως το Athensmagazine.gr και ο Παναγιώτης Παπανικολάου!

Φτάνει η μεγάλη στιγμή που το Survivor 4 θα γίνει από ομαδικό ατομικό! Αυτό τι σημαίνει; Πως κάθε παίκτης θα αγωνίζεται για πάρτι του και μόνο και όποιος χάνει θα βγαίνει στον τάκο! Δεν θα παίζει κανείς για άλλον, αλλά ο καθένας για τον εαυτό του.

Survivor spoiler 06/05: Τελευταία εβδομάδα! Από την επόμενη γίνεται ατομικό;

Αυτό ενδέχεται να γίνει μετά την επόμενη εβδομάδα χωρίς ακόμα να έχει επιβεβαιωθεί η είδηση! Συγκεκριμένα η πληροφορία που είχαμε είναι πως το Survivor θα γίνει ατομικό όταν μείνουν 10 παίκτες στην παραλία και αυτή την στιγμή, μετά την αποχώρηση του Παύλου Γαλακτερού, είμαστε στους 11! Αρχικά αυτό είχε διαρρεύσει, ότι δηλαδή στις αρχικές Μαΐου και μόλις μείνουν δέκα παίκτες το Survivor θα γίνει ατομικό χωρίς να αποκλείουμε κάποια ανατροπή! Ποια θα είναι αυτή; Να γίνει ατομικό στους 8 παίκτες. Πάντως πιο κάτω δεν πάει! Μέσα στον Μάιο το παιχνίδι γίνεται ατομικό και πιθανότατα η αποχώρηση της τελευταίας εβδομάδα θα είναι και η τελευταία πριν γίνει αυτό, αφού στην Ελλάδα θα επιστρέψουν στο τέλος οι 5 φιναλιστ που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Survivor: Με δική του ταξιδιωτική εκπομπή στον ΣΚΑΙ ο Τζέιμς Καφετζής!

Survivor 4: Είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού κύκλου! Σχεδόν όλοι οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι κι έχουν αναφερθεί στον Τζέιμς Καφετζή, έχουν τονίσει το πόσο έξυπνος και ευφυής είναι. Θεωρούσατε εσείς πως τέτοια... "χρυσή κότα" θα την αφήσει ανεκμετάλλευτη ο ΣΚΑΙ;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου που προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Ευτυχείτε, οι ιθύνοντες του σταθμού σκέφτονται να τον βλέπουν σε μια ταξιδιωτική εκπομπή καθώς είναι γνωστό πόσο του αρέσει το συγκεκριμένο concept αλλά και για συμμετοχή σε πάνελ εκπομπής χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ για τη νέα εκπομπή του Τζέιμς στον ΣΚΑΙ

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share