Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Survivor - Λάβρος ο Μικρούτσικος για Λιβάνη: "Κέρατα θα έτρωγε..."

Ουπς αυτό... πόνεσε

6 Μαΐου 2021 11:59
Survivor - Λάβρος ο Μικρούτσικος για Λιβάνη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εννοείται πως πρώτο θέμα συζήτησης στις πρωινές εκπομπές ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor! Μετά το άκυρο που έφαγε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο έπαθλο επικοινωνίας από τον Γιώργο Λιβάνη ήταν αδύνατον να μην σχολιαστεί στην εκπομπή Ευτυχείτε που... έχει εντρυφήσει φέτος πάνω στο ριάλιτι.

O Γιώργος Λιβάνης εχθές διασκέδαζε με φίλους του σε γνωστό μαγαζί στο Μικρολίμανο και στην συνέχεια... χάθηκαν τα βήματά του.

Στην εκπομπή Ευτυχείτε, λοιπόν, προβλήθηκαν τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να χαρίζει ατάκα - φωτιά!

Ο σχολιασμός του Μικρούτσικου για το χθεσινό επεισόδιο του Survivor

«Ήταν φαγωμένος, γιατί να πάει να δει στην τηλεόραση; Να φάει κι από εκεί; Κέρατα θα έτρωγε κι εκεί» είπε με την Κατερίνα Καινούργιου να «μαλακώνει» το «χτύπημα» και να λέει «Δεν έφαγε κέρατο, έβγαιναν έναν μήνα, μπορεί να μην ήταν και τίποτα ιδιαίτερο».

Survivor 4: "Γιώργο μοναδική μου αγάπη δεν είναι αυτό που νομίζεις" - Το Twitter σταυρώνει την Μαριαλένα

Είναι γνωστό πως οι χρήστες του διαδικτύου και συγκεκριμένα οι twitterαδες δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω! Κατά την διάρκεια της προβολής του Survivor, κάθε βράδυ, το #SurvivorGr βρίσκεται στην πρώτη θέση και εχθές ειδικά πήρε φωτιά με αφορμή το σκηνικό που έγινε με την Μαριαλένα στο έπαθλο επικοινωνίας.

Η Μαριαλένα περίμενε στο έπαθλο να δει ένα βίντεο από τον αγαπημένο της Γιώργο Λιβάνη αλλά... δεν! Αυτό ήταν κάτι που την στεναχώρησε αρκετά σε αντίθεση με τους χρήστες του Twitter που... γέλασαν και φάνηκε! Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share