Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor 4: «Σας ενοχλεί που Τζέιμς και Μπάρτζης το ζουν μόνοι τους»

Το Twitter υποστηρίζει τα δύο φιλαράκια

5 Μαΐου 2021 23:20
Survivor 4: «Σας ενοχλεί που Τζέιμς και Μπάρτζης το ζουν μόνοι τους»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρκετά ήταν τα περιστατικά, που προσφέρονταν για σχολιασμό για ακόμη μια φορά στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor, με το Twitter να σχολιάζει κατά κύριο λόγο όσα έγιναν με επίκεντρο τον Τζέιμς Καφετζή.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας βρίσκεται στο στόχαστρο συμπαικτών και αντιπάλων τις τελευταίες μέρες, κοντεύοντας μάλιστα να έρθει στα χέρια με τον Ηλία Μπόγδανο. Ο κόσμος, πάντως, συντάσσεται με τον Ροδίτη και τον Νίκο Μπάρτζη, θεωρώντας πως αναίτια δέχονται τις επιθέσεις.

Survivor 4: Το Twitter υποστηρίζει ξανά Τζέιμς και Μπάρτζη

Το κοινό θεωρεί, ότι το γεγονός πως οι δύο παίκτες απολαμβάνουν μόνοι τους τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι, είναι κάτι ενοχλητικό για τους υπόλοιπους και για αυτό το λόγο δέχονται τις επιθέσεις.

Survivor 4: Απίστευτη αποκάλυψη του Τζέιμς για την κοπέλα του - «Είναι πρώην μου, προσπαθήσαμε να επανασυνδεθούμε αλλά…»

Σε αποκαλύψεις για… τα ερωτικά του προχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής στο Survivor, με τον παίκτη της μπλε ομάδας να αναφέρεται στην κοπέλα του και να τονίζει, ότι δεν είναι μαζί μεν, αλλά ελπίζει να τα ξαναβρούν.

Οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν στον Γιώργο Λιανό για το αγώνισμα με έπαθλο φαγητού και επικοινωνίας, με τους «Μπλε» να απολαμβάνουν, αν κερδίσουν, έπαθλο με βίντεο από φιλικά τους πρόσωπα. Ο παρουσιαστής δε θα έχανε, φυσικά, την ευκαιρία και μίλησε στον Τζέιμς, που νωρίτερα δέχθηκε άλλη μια επίθεση, για το αίσθημά του.

Survivor 4: Το σχόλιο του Τζέιμς για την κοπέλα του

Ο Ροδίτης, σε εκείνο το σημείο, αποκάλυψε πως η Μαξίν δεν είναι μαζί του, αλλά έχουν χωρίσει και το Survivor ευθύνεται εν μέρει, που δεν έχουν επανασυνδεθεί. Συγκεκριμένα, είπε πως η Μαξίν είχε έρθει στη Ρόδο για διακοπές και κατέληξε, για χάρη του, να μείνει για ένα εξάμηνο. Στη συνέχεια, ωστόσο, χώρισαν και όταν πήγαν να τα ξαναβρούν, προέκυψε η συμμετοχή του στο ριάλιτι.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share