Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021

Survivor 4: Απίστευτη αποκάλυψη του Τζέιμς για την κοπέλα του - «Είναι πρώην μου, προσπαθήσαμε να επανασυνδεθούμε αλλά…»

Εκτός των άλλων, ο Μπάρτζης θέλει στο έπαθλο επικοινωνίας να μιλήσει με την αδελφή του...

5 Μαΐου 2021 23:07
Survivor 4: Απίστευτη αποκάλυψη του Τζέιμς για την κοπέλα του - «Είναι πρώην μου, προσπαθήσαμε να επανασυνδεθούμε αλλά…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε αποκαλύψεις για… τα ερωτικά του προχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής στο Survivor, με τον παίκτη της μπλε ομάδας να αναφέρεται στην κοπέλα του και να τονίζει, ότι δεν είναι μαζί μεν, αλλά ελπίζει να τα ξαναβρούν.

Οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν στον Γιώργο Λιανό για το αγώνισμα με έπαθλο φαγητού και επικοινωνίας, με τους «Μπλε» να απολαμβάνουν, αν κερδίσουν, έπαθλο με βίντεο από φιλικά τους πρόσωπα. Ο παρουσιαστής δε θα έχανε, φυσικά, την ευκαιρία και μίλησε στον Τζέιμς, που νωρίτερα δέχθηκε άλλη μια επίθεση, για το αίσθημά του.

Survivor 4: Το σχόλιο του Τζέιμς για την κοπέλα του

Ο Ροδίτης, σε εκείνο το σημείο, αποκάλυψε πως η Μαξίν δεν είναι μαζί του, αλλά έχουν χωρίσει και το Survivor ευθύνεται εν μέρει, που δεν έχουν επανασυνδεθεί. Συγκεκριμένα, είπε πως η Μαξίν είχε έρθει στη Ρόδο για διακοπές και κατέληξε, για χάρη του, να μείνει για ένα εξάμηνο. Στη συνέχεια, ωστόσο, χώρισαν και όταν πήγαν να τα ξαναβρούν, προέκυψε η συμμετοχή του στο ριάλιτι.

Survivor 4: Παραλίγο στα χέρια Ηλίας και Τζέιμς - «Άκουσα να μιλάς για μένα, έλα εδώ…»

Κόντεψαν να έρθουν στα χέρια στο Survivor ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Τζέιμς Καφετζής, με τον πρώτο να πλησιάζει απειλητικά το δεύτερο, χωρίς όμως να υπάρξει συνέχεια, μιας και ο Ροδίτης φρόντισε να απομακρυνθεί.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Τριαντάφυλλος ρώτησε τον Τζέιμς για το λόγο, που δε διαλέγει να υπερασπιστεί τον εαυτό του πολλές φορές απέναντι σε όσα ακούει. Ο Τζέιμς του απάντησε, ότι δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να το κάνει και, σε εκείνο το σημείο, μιλώντας και για τον Ηλία, ο τελευταίος θέλησε να του ζητήσει το λόγο.

Survivor 4: Ο καβγάς Τζέιμς και Ηλία στην παραλία

«Άκουσα να μιλάς για μένα, πες μου λοιπόν», του ανέφερε ο Ηλίας, με τον Τζέιμς όμως να του ζητά να μη δοθεί έκταση στο θέμα. Ο Ηλίας, που νωρίτερα εξέφρασε ξανά τα παράπονα για τη στάση του συμπαίκτη του, το θεώρησε ως ακόμη ένα δείγμα τακτικής, καθώς τονίζει πως ποτέ δεν εκφράζεται αυθόρμητα, αλλά πάντοτε μετά από σκέψη και στρατηγική.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share