Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Ξέσπασε» εναντίον του Τζέιμς ο Ηλίας - «Δε θέλω καμία επαφή»

«Με το που έφυγε ο Αλέξης εκείνος εξαφανιζόλ»

5 Μαΐου 2021 22:21
Survivor 4: «Ξέσπασε» εναντίον του Τζέιμς ο Ηλίας - «Δε θέλω καμία επαφή»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε «ξέσπασμα» εναντίον του Τζέιμς Καφετζή πρωτίστως και του Νίκου Μπάρτζη δευτερευόντως προχώρησε ο Ηλίας Μπόγδανος, τονίζοντας πως ειδικά με τον πρώτο δεν επιθυμεί να έχει καμία επαφή.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε σε όσα έγιναν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο Survivor και «κατακεραύνωσε» για ακόμη μια φορά τον Ροδίτη σχετικά με τη δήλωσή του, ότι επιθυμεί να προχωρήσει στο ατομικό κομμάτι του ριάλιτι μαζί με τον κολλητό του.

Survivor 4: Η επίθεση του Ηλία στον Τζέιμς

Αφού πρώτα, λοιπόν, επεσήμανε πως είναι μικροπρεπής η σκέψη τους, πρόσθεσε ότι ο Τζέιμς τον είχε πλησιάσει όσο «πολεμούσε» τον Αλέξη Παππά και στη συνέχεια εξαφανίστηκε και σταμάτησε να κάνει παρέα μαζί του. Στο τέλος, ανέφερε πως δεν επιθυμεί να έχει καμία επαφή μαζί του, παρά μόνο τα τυπικά.

Survivor 4: Ο Μουτσινάς σχολίασε το φιλί Ηλία και Τριαντάφυλλου - «Αυτά πρέπει να βλέπουμε»

Ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Τριαντάφυλλος μοιράστηκαν μια…ξεχωριστή στιγμή στο Survivor, με τους δύο παίκτες να φιλιούνται στο στόμα μπροστά στην κάμερα, και ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε το περιστατικό.

Ο παρουσιαστής όχι μόνο στήριξε την κίνηση αυτή των δύο παικτών της κόκκινης ομάδας αλλά την ίδια στιγμή είπε πως αν έπρεπε να ψηφίσει ανάμεσα στους δυο τους και στο Σάκη με τη Μαριαλένα, θα ψήφιζε «δαγκωτό» Ηλία και Ντάφυ.

Survivor 4: Το σχόλιο του Μουτσινά για το φιλί Ηλία και «Ντάφυ»

«Eίδαμε και το πρώτο φιλί μεταξύ αγοριών σε ελληνικό ριάλιτι. Αξιώθηκα να το δω και αυτό, τα συγχαρητήρια και στον Τριαντάφυλλο και τον Ηλία. Μια χαρά, αυτή είναι η ελληνική τηλεόραση του αύριο και αν με ρωτάτε αν έπρεπε να ψηφίσω ανάμεσα στα δυο ζευγάρια, τον Σάκη και τη Μαριαλένα και τον Ηλία με τον Τριαντάφυλλο θα ψήφιζα Ντάφυ – Ηλία δαγκωτό», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share