Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 05/05, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο, αυτός αποχωρεί!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

5 Μαΐου 2021 21:03
Survivor spoiler 05/05, οριστικό: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο, αυτός αποχωρεί!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Αγώνας επάθλου επικοινωνίας καθώς και ημέρα αποχώρησης η σημερινή (05/05) στο Survivor 4 με το Athensmagazine.gr να σας έχει τα spoilers!

Χτες είδαμε τους κόκκινους να επικρατήσουν με 10-2 των μπλε και να κατακτούν την δεύτερη ασυλία αλλά και το έπαθλο εξόδου σε club! Το κλίμα στη κόκκινη ομάδα ήταν εξαιρετικό και γίνεται ακόμα καλύτερο από το γεγονός πως αυτή την εβδομάδα δεν ήταν κανένας δικός τους παίκτης υποψήφιος προς αποχώρηση!

Από την άλλη στη μπλε ομάδα οι εξελίξεις δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές αφού σήμερα θα μπουν στην διαδικασία να αποχαιρετήσουν ακόμα έναν παίκτη τους από το Survivor, μετά την τελευταία αποχώρηση του Κώστα Παπαδόπουλου.

Θα συνεχιστεί το σερί των κόκκινων ή οι μπλε θα καταφέρουν να βάλουν ταφόπλακα στο σερί της κόκκινης ομάδας;

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (05/05) το έπαθλο της επικοινωνίας;

Σύμφωνα λοιπόν με επιβεβαιωμένη διαρροή απόψε έχουμε την ανατροπή και η νίκη πάει σε... μπλε χέρια! Οι μπλε θα καταφέρουν να αφήσουν πίσω τους την άσχημη εικόνα των τελευταίων ημερών και θα επιστρέψουν στις νίκες μετά από μια εβδομάδα και τη νίκη στο αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας της περασμένης εβδομάδας.

Surivor spoiler 05/05: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα;

Χτες σας αποκαλύψαμε πως η τάση έδειχνε παραμονή του Παύλου Γαλατερού και αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη ή του Τζέιμς Καφετζή! Επιβεβαιώθηκε αυτή η τάση ή όχι;

Το Survivor 4 μπαίνει στη τελική του ευθεία και μετά από 2-3 βδομάδες θα γίνει ατομική! Δεν γίνεται κι αλλιώς, διότι το χθεσινό συμβούλιο ήταν φαρσοκωμωδία, αφού βγήκαν υποψήφιοι όσοι περίσσευαν από τις ατομικές. Επομένως δεν είχε καμία βάση η ψηφοφορία από την στιγμή που έπρεπε να βγουν τρεις υποψήφιοι και περίσσευαν ακριβώς τρεις παίκτες!

Survivor spoiler: Ποιος αποχωρεί σήμερα;

Οι πληροφορίες μας δεν επιβεβαίωσαν την αρχική τάση που είχαν οι διαδικτυακές ψηφοφορίες. Ο Παύλος Γαλακτερός είναι αυτός που σήμερα θα τον δούμε να αποχαιρετά τους συμπαίκτες του και να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τον Άγιο Δομίνικο!

Survivor spoiler αποχώρηση 05/05

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share