Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021

Survivor 4: Δεν έκρυψε… τη λατρεία για τον Αλέξη η Ελευθερία - «Είναι ο πιο ευθύς»

Τα είπε όλα και για όλους!

5 Μαΐου 2021 17:52
Survivor 4: Δεν έκρυψε… τη λατρεία για τον Αλέξη η Ελευθερία - «Είναι ο πιο ευθύς»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε στο «Καλό Μεσημεράκι» για την εμπειρία της στο Survivor και δεν έκρυψε για ακόμη μια φορά τη λατρεία της προς τον Αλέξη Παππά, με την τραγουδίστρια να αναφέρεται σε ουκ ολίγα θέματα.

Η ίδια, λίγο μετά την αντίδρασή της στο φιλί Ηλία και Τριαντάφυλλου, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον ηθοποιό, την πορεία της στο ριάλιτι, καθώς και την επανασύνδεση Σάκη και Μαριαλένας.

Survivor 4: Οι δηλώσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου

«Κάποια παιδιά μπαίνουν στο παιχνίδι με στρατηγική ή είναι καλοί αγωνιστικά. Ο Τζέιμς δεν αμφιβάλει κανείς ότι είναι πολύ καλός και έφερνε νίκες και μας τάιζε. Σε αυτή τη φάση υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες. Θεωρώ ότι από ένα σημείο και μετά δεν είναι κακό να λειτουργείς με στρατηγική. Εγώ δεν είχα, αν είχα θα πήγαινα με τους πολλούς. Εγώ διακοπές πήγα.

Ήμουν τσακισμένη, έχω κλάψει πάρα πολύ. Ήταν η 3η φορά που μου έκαναν πρόταση. Έγινε 2 μέρες πριν φύγουμε και είπα να πάρω την ευκαιρία. Πήγα διακοπές, νόμιζα ότι ήμουν σε παρεάκι. Έβλεπα πράγματα να γίνονται που δεν μου άρεσαν, να λέγονται πράγματα από πίσω. Ο πιο ευθύς ήταν ο Παππάς. Όταν πήγα στη νέα κόκκινη ομάδα ένιωσα ότι ήμουν με μια ομάδα. Κάποια παιδιά θέλουν να φτάσουν μέχρι τον τελικό και το αντιλαμβάνομαι, όμως όταν κάτι γίνεται συνέχεια από ένα σημείο και μετά σε ενοχλεί.

Ο πιο ευθύς στο Survivor είναι ο Αλέξης Παππάς. Δεν μπορώ να κρατώ κακία γιατί ξέρω ότι είμαστε σε ένα παιχνίδι. Βλέπω πολλά πράγματα τώρα και γελάω, πρέπει να το υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας. Δεν μου ήταν πάντα εύκολο. Με εμένα υπήρχε ένα θέμα. Γενικά προσπαθούσα να κάνω πράγματα για την καλύβα.

Όσο ήμασταν στο παιχνίδι δεν ξέρουμε τι γίνεται έξω. Δεν ξέραμε ότι πάει καλά το Survivor. Δεν περίμενα αυτό που συμβαίνει. Όπως και δεν γνωρίζουμε τι βγαίνει έξω και πόσο διογκώνεται. Και τον δικό μου πρώην να έβαζες στο παιχνίδι μαζί του θα ήμουν γιατί θα ένιωθα ασφάλεια. Ο Σάκης είναι καψούρης με τη Μαριαλένα. Η γυναίκα είναι φυσιολογικό να νιώθει γοητευμένη. Εγώ δεν ένιωσα γοητευμένη από κάποιον. Και να θες εκεί δεν γίνεται, είναι οι συνθήκες, είναι η βρόμα. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για την τελική τετράδα που βλέπει: «Η Μαριαλένα για εμένα είναι άχαστη, ο Νίκος, ο Σάκης και ο Ηλίας».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share