Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 4: Εμφύλια πυρά Δασκουλίδη στον Λιβάνη - «Άμα θέλω να μη συζητάνε κάτι για μένα...» (Video)

Στο «στόχαστρο» και ο Τριαντάφυλλος

5 Μαΐου 2021 13:55
Survivor 4: Εμφύλια πυρά Δασκουλίδη στον Λιβάνη - «Άμα θέλω να μη συζητάνε κάτι για μένα...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: O Γιώργος Δασκουλίδης το πρωί της Τετάρτης 5/5 μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων σχολίασε την συμμετοχή του Τριαντάφυλλου στο ριάλιτι επιβίωσης. Από τα πυρά του δεν ξέφυγε και ο Γιώργος Λιβάνης, ο οποίος είναι επίσης συνάδελφος του, τραγουδιστής. Παράλληλα, δείτε την απάντηση του Ντάνου για το ρεκόρ που έσπασε ο Τριαντάφυλλος.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Δασκαλούδιη για το Survivor

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Δασκουλίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν σίγουρος ότι ο Τριαντάφυλλος θα ξεχωρίσει στο Survivor. Είναι άνθρωπος ο οποίος θα βγει μπροστά, θα ξεχωρίσει με τις ατάκες του, την πλάκα του. Νικητή, όμως, δεν τον βλέπω. Στην τελική κατάληξη πιστεύω ότι θα είναι παιδιά πιο low profile.

Τον Γιώργο Λιβάνη τον έμαθε όλη η Ελλάδα. Τώρα, από κει και πέρα, τον τρόπο που τον έμαθε ή πως τον έμαθε, αυτό είναι θέμα προσωπικό. Άμα θέλω να μη συζητάνε κάτι για μένα, θα το σταματήσω εκείνη τη στιγμή. Με δύο παρεμβάσεις έχουν τελειώσει όλα. Λέω αυτό που πρέπει να πω και τελείωσε. Άρα, λοιπόν, φαντάζομαι ότι για να το αφήνουν έτσι μετέωρο, βολεύει όλους » πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

«Η συνεργασία με τον Τριαντάφυλλο ήταν άψογη. Είναι αυτό που λέμε μεγάλο παιδί που, όταν νιώσει ότι τον σέβεσαι θα σε σεβαστεί δέκα φορές. Πολλούς έχει βοηθήσει που στην πορεία δεν του το αναγνώρισαν όσο θα έπρεπε».

Survivor spoiler: Μια ανάσα από την αποχώρηση η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 μεταξύ άλλων παρακολουθήσαμε κι ένα απίστευτο ξέσπασμα από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Αν αναρωτιέστε, για ακόμα μια φορά την πλήρωσε ο Σάκης και ο καυγάς τους ήταν μεγάλος.

Ωστόσο, σε σύγκριση με όσα πραγματικά συνέβησαν στο νησί, εμείς ως τηλεθεατές είδαμε πάρα πολύ λίγα. Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε όσες φορές χρειαστεί: Στο μοντάζ πέφτει γερό ψαλίδι. Οι παίκτες καταγράφονται από τις κάμερες 24 ώρες το 24ωρο αλλά το... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share