Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021

Survivor spoiler 05/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

5 Μαΐου 2021 09:03
Survivor spoiler 05/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Αγώνας με έπαθλο την επικοινωνία για σήμερα ανάμεσα σε μπλε και κόκκινους, με τις δύο ομάδες να μάχονται για τη νίκη!

Χτες είδαμε τους κόκκινους να επικρατήσουν με 10-2 των μπλε και να κατακτούν την δεύτερη ασυλία αλλά και το έπαθλο εξόδου σε club! Το κλίμα στη κόκκινη ομάδα ήταν εξαιρετικό και γίνεται ακόμα καλύτερο από το γεγονός πως αυτή την εβδομάδα δεν ήταν κανένας δικός τους παίκτης υποψήφιος προς αποχώρηση!

Από την άλλη στη μπλε ομάδα οι εξελίξεις δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές αφού σήμερα θα μπουν στην διαδικασία να αποχαιρετήσουν ακόμα έναν παίκτη τους από το Survivor, μετά την τελευταία αποχώρηση του Κώστα Παπαδόπουλου.

Survivor spoiler 05/05

Θα συνεχιστεί το σερί των κόκκινων ή οι μπλε θα καταφέρουν να βάλουν ταφόπλακα στο σερί της κόκκινης ομάδας; Προς το παρόν δεν έχουμε τρέιλερ στην διάθεσή μας ωστόσο μπορούμε να γνωρίζουμε τον νικητή.

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (05/05) το έπαθλο της επικοινωνίας;

Σύμφωνα λοιπόν με επιβεβαιωμένη διαρροή απόψε έχουμε την ανατροπή και η νίκη πάει σε... μπλε χέρια! Οι μπλε θα καταφέρουν να αφήσουν πίσω τους την άσχημη εικόνα των τελευταίων ημερών και θα επιστρέψουν στις νίκες μετά από μια εβδομάδα και τη νίκη στο αγώνισμα επάθλου επικοινωνίας της περασμένης εβδομάδας.

Survivor spoiler 05/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας

Επομένως οι μπλε θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ξανά συνομιλία με αγαπημένα τους πρόσωπα, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό στο 100% τι θα αφορά το έπαθλο αυτό! Αναμονή μέχρι να κυκλοφορήσει το trailer της σημερινής ημέρας.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share