Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor ψηφοφορία 05/05: Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor;

Πάρτε μέρος τώρα!

5 Μαΐου 2021 08:12
Survivor ψηφοφορία 05/05: Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor ψηφοφορία: Ημέρα αποχώρησης η σημερινή (05/05) από το Survivor 4 με τους Τζέιμς, Νίκο και Παύλο να είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση! Ποιος φεύγει τελικά;

Οι Νίκος Μπάρτζης και Παύλος Γαλακτερός είναι οι δύο παίκτες που μαζί με τον Τζέιμς Καφετζή θα τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού του ΣΚΑΪ για το ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor καιποιοι θα παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο..

Ο Τζέιμς Καφετζής εκτιμά ότι θα είναι η τρίτη και φαρμακερή του, ενώ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκανε πρόβλεψη και δεύτερης ήττας των μπλε στο αγώνισμα ασυλίας, έτσι ώστε Τζειμς και Νίκος να έχουν απέναντι τους τον Παύλο Γαλακτερό, αντι τους Ασημακόπουλο και Τριαντάφυλλο.

Το πρωί έλαβαν τις νέες προμήθειες, τις οποίες έφερε η Νικόλετα Μαυρίδη, με τον Ηλία Μπόγδανο να προτείνει αυτή την εβδομάδα να κάνουν καλύτερη διαχείριση για να μην μείνουν… στεγνοί.

Ο Παύλος Γαλακτερός μετά την ένταση στο συμβουλιο με τον Τζέιμς Καφετζή συνέχισε να τα έχει με τον συμπαίκτη του στην μπλε ομάδα και τη φιλία του με το Νίκο Μπάρτζη. Ο Τριαντάφυλλος θεωρεί ότι δεν υπάρχει κάτι κακό στο να αλληλοστηρίζονται Τζέιμς και Νίκος ειδικά όταν βλέπει πως το ίδιο κάνουν και οι Παύλος και Κόρο.

Το Athensmagazine.gr σας βάζει στην διαδικασία να ψηφίσετε ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor και μετά το σημερινό επεισόδιο!

Πάρτε μέρος παρακάτω:

Survivor ψηφοφορία: Ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor;
Τζέιμς Καφετζής
Νίκος Μπάρτζης
Παύλος Γαλακτερός
Created with Survey maker
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share