Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Απίθανος καβγάς Σάκη και Μαριαλένας - Του άρχισε τη μουρμούρα κι εκείνος... σηκώθηκε κι έφυγε

Απίστευτο σκηνικό και φοβερά νεύρα

4 Μαΐου 2021 23:58
Survivor 4: Απίθανος καβγάς Σάκη και Μαριαλένας - Του άρχισε τη μουρμούρα κι εκείνος... σηκώθηκε κι έφυγε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μάρτυρες ενός ακόμη καβγά μεταξύ του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη γίναμε στο Survivor, με τους δυο τους να μην κρύβουν τα νεύρα τους, καθένας για το δικό του λόγο.

Όλα ξεκίνησαν, επί της ουσίας, από την νίκη της κόκκινης ομάδας, με ένα μέρος του επάθλου να αφορά ένα πάρτι με Τούρκους συμπαίκτες τους. Αυτά είναι πράγματα, που δεν αρέσουν στη Μαριαλένα, μιας και δε θέλει να χάνει τον Σάκη από τα μάτια της και, μιλώντας για την ήττα της μπλε ομάδας, ανέφερε φευγαλέα αυτό το κομμάτι του επάθλου.

Survivor 4: Ο νέος τσακωμός Σάκη και Μαριαλένας

Την επόμενη ημέρα δεν έκρυψε την κακή της ψυχολογική της κατάσταση και, όταν μίλησε στον Σάκη, εκείνος της φώναξε και σηκώθηκε να φύγει. Η στάση του αυτή εκνεύρισε ακόμη περισσότερο τη Μαριαλένα, που άρχισε για ακόμη μια φορά να αμφιβάλλει για τον άνθρωπό της, αν και μάλλον πρόκειται ξανά για κάτι προσωρινό.

Survivor 4: «Ο Σάκης είναι ένας ψεύτης και με τη Μαριαλένα...»

Η Χριστίνα Κεφαλά φαίνεται πως νευρίασε αρκετά με τις τελευταίες αναφορές της Μαριαλένας και του Σάκη στο μεταξύ τους... ερωτικό τρίγωνο και σε συνέντευξή της στον «Τηλεθεατή» φρόντισε να ρίξει νέους «κεραυνούς» σε αμφότερους.

Η ίδια τις προηγούμενες μέρες ξέσπασε με αφορμή τα όσα είπε στο Survivor η Μαριαλένα για την εμπλοκή της στον χωρισμό της με τον Σάκη Κατσούλη, τονίζοντας πως ήταν λάθος να μην τα πουν όσο καιρό ήταν κι εκείνη μέσα στο παιχνίδι προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Χριστίνα για Μαριαλένα και Σάκη

Survivor 4: Οι νέες αποκαλύψεις της Χριστίνας για Μαριαλένα-Σάκη

Εσείς είπατε, από την πρώτη στιγμή, ότι με τον Σάκη υπήρξε ένα φλερτ που δεν προχώρησε, ο ίδιος δεν άφησε να εννοηθεί κάτι τέτοιο. Σας ενόχλησε αυτό;

Φυσικά, δεν ήταν κάτι κρυφό. Το ήξερε αρκετός κόσμος αυτό, ούτε υπήρξα κάτι εντελώς περιστασιακό στη ζωή του, κι αυτό το γνωρίζει κι ο ίδιος. Δεν θα σταθώ, όμως, σε αυτό. Εάν ο Σάκης ήθελε να μπει στο παιχνίδι για την Μαριαλένα, εμένα μου φάνηκε πάρα πολύ άσχημο να αρνείται κάποια άλλη κοπέλα.

Όχι ότι με ενδιέφερε, αλλά εγώ δεν ήθελα να πω ψέματα για κάτι που είναι μέσα στην ζωή μου κι είναι αληθινό. Κι αυτό αποδείχθηκε και μετά, που τα βρήκαμε με την Μαριαλένα, το συζητήσαμε και τα λύσαμε όλα. Με αυτό που έκανε ο Σάκης, μου έδειξε ότι μπορεί να πει ψέματα για οτιδήποτε στη ζωή του. Αυτό με εκνεύρισε και με στενοχώρησε.

Τελικά έχει σχέση με την Μαριαλένα;

Αυτό που είδα, όσο ήμουν στο παιχνίδι, είναι ότι έχουν έρθει πολύ κοντά. Αν δεν υπήρχε η άλλη σχέση της Μαριαλένας, για την οποία έχει μιλήσει κι η ίδια δημόσια, θα έλεγα ότι είναι μαζί. Βέβαια, αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν μόνο οι δυο τους. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχουν έρθει κοντά γιατί ήταν πολύ καιρό μαζί, συζούσαν.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share