Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Στα «μαχαίρια» η μπλε ομάδα μετά την ξεφτίλα - «Είμαστε για τα πανηγύρια»

Εντάσεις και τριγμοί μετά την ήττα

4 Μαΐου 2021 23:39
Survivor 4: Στα «μαχαίρια» η μπλε ομάδα μετά την ξεφτίλα - «Είμαστε για τα πανηγύρια»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα «μαχαίρια» ήταν οι παίκτες της μπλε ομάδας μετά την κάκιστη απόδοση και την ήττα με 10-2 στο αγώνισμα ασυλίας, με αρκετές «βαριές» εκφράσεις να ακούγονται μεταξύ των «στρατοπέδων» εντός αυτής.

Ο άσχημος τρόπος, με τον οποίο επήλθε αυτή η ήττα, έφερε «τριγμούς» στις τάξεις των «Μπλε», με τους καβγάδες να αρχίζουν ήδη από το στίβο μάχης, όπου στέκονταν και ο Νίκος Μπάρτζης με τον Γιώργο Κόρομι άρχισαν να τσακώνονται σχετικά με το τι φταίει, επικεντρωμένοι στα ματσαρίσματα, όπου δεν υπάρχει καμία συνεννόηση.

Survivor 4: Εντάσεις και τριγμοί στην μπλε ομάδα μετά την ήττα

«Είμαστε για τα πανηγύρια», είπε αμέσως μετά στην παραλία ο Νίκος, με τη Μαριαλένα να αναφέρει πως ο Μπάρτζης και ο Τζέιμς φωνάζουν για την ομάδα τους περισσότερο μηχανικά, παρά επειδή το νιώθουν, για να προσθέσει ο «Κόρο» πως οι δυο τους κάνουν τα πάντα, για να περάσουν στο σημείο, όπου το Survivor γίνεται ατομικό.

Survivor spoiler 04/05, part.2: Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor spoiler: Ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση που θα δώσουν μάχη σήμερα (04/05) το βράδυ για να παραμείνουν στο Survivor;

Χτες είδαμε έναν συναρπαστικό αγώνα με έπαθλο το πασχαλινό τραπέζι αλλά και την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, με τη νίκη να πηγαίνει στη κόκκινη ομάδα με 10-8, παρότι οι κόκκινοι είχαν προηγηθεί αρχικά με 7-0. Οι μπλε έκαναν την μεγάλη αντεπίθεση και μείωσαν σε 8-7 και 9-8 όμως δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την μεγάλη ανατροπή, με τη κόκκινη ομάδα να πανηγυρίζει το τρομερό έπαθλο αλλά φυσικά και την ασυλία.

Το πρώτο επεισόδιο, μετά το Πάσχα, έκρυβε πολλές εκπλήξεις, αφού Ηλίας και Ασημακόπουλος πήδηξαν γυμνοί στην θάλασσα, όπως είχαν υποσχεθεί σε περίπτωση νίκης, ενώ ο Ηλίας φιλήθηκε στο στόμα με τον Τριαντάφυλλο! Έχουν αρχίσει να σφίγγουν οι ζέστες και σιγά σιγά τρελαίνονται οι παίκτες.

Survivor spoiler 04/05, part.2: Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Όπως καταλαβαίνετε το κλίμα στη κόκκινη ομάδα είναι εξαιρετικό, το ίδιο όμως δεν ισχύει για τους μπλε που βρέθηκαν στην δύσκολη θέση να ψηφίσουν, με τον Τζέιμς να βγαίνει ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και σήμερα να περιμένει και... παρέα! Θα έχει και κόκκινους υποψήφιους η κάλπη;

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 04/05;

Ποια είναι η ομάδα επομένως που θα πάρει τη νίκη; Στο τρέιλερ βλέπουμε έναν κλασικό στίβο μάχης του Survivor με εμπόδιο και ένα χαρακτηριστικά εύκολο στόχο, αφού θα είναι μπάσκετ! Η ταχύτητα επομένως θα παίξει τον μεγαλύτερο ρόλο, μιας και όποιος φτάνει πρώτος στον τελικό στόχο να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα. Ανάλυση η πίστα δεν χρειάζεται αφού γνωρίζουμε το νικητή εδώ και δύο μέρες, απλά δεν σας τον είχαμε ανακοινώσει για να κρατήσουμε λίγο την αγωνία. Απόψε λοιπόν η νίκη πάει ξανά σε... κόκκινα χέρια!

Survivor spoiler υποψήφιοι 04/05

Survivor spoiler: Ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Από την στιγμή λοιπόν που και σήμερα χάνουν οι κόκκινοι, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι τρεις και θα είναι από την μπλε ομάδα!

Έχουμε και λέμε λοιπόν! Ο Τζέιμς Καφετζής βγήκε από την κάλπη χτες, ο Νίκος Μπάρτζης θα βγει σήμερα και όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα ο τρίτος θα είναι ο Παύλος Γαλακτερός!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor

Πάρτε μέρος παρακάτω στη ψηφοφορία του Athensmagazine.gr σχετικά με το ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor:

Survivor spoiler: Ποιος θέλετε να παραμείνει στο Survivor 4;
Τζέιμς Καφετζής;
Νίκος Μπάρτζης;
Παύλος Γαλακτερός;
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share