Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Πλακώθηκαν» Τζέιμς και Ηλίας - «Σε κοιτάζω στα μάτια και σου λέω να ντρέπεσαι»

Ένταση ανάμεσα στους δύο παίκτες πριν από το αγώνισμα

4 Μαΐου 2021 23:00
Survivor 4: «Πλακώθηκαν» Τζέιμς και Ηλίας - «Σε κοιτάζω στα μάτια και σου λέω να ντρέπεσαι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα έντονο σκηνικό επικράτησε στη διάρκεια της παρουσίασης των ομάδων πριν από το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, με τον Ηλία Μπόγδανο και τον Τζέιμς Καφετζή να «πλακώνονται» μπροστά σε όλους, με τη συμμετοχή και του Νίκου Μπάρτζη σε σημεία.

Ο Ηλίας ξεκίνησε μιλώντας για όσα ειπώθηκαν στο τελευταίο συμβούλιο, επισημαίνοντας πως ο Τζέιμς δε σκέφτεται την ομάδα του και την ασυλία, αλλά το φαγητό και την υποψηφιότητα του Παύλου, κάτι που ο Ροδίτης αρνήθηκε, εξηγώντας πως, σε κάθε περίπτωση, όλοι θα βρεθούν προς αποχώρηση.

Survivor 4: Άγριος καβγάς Ηλία και Τζέιμς πριν από το αγώνισμα

Στη συνέχεια, όμως, του είπε πως συνεχίζει όσα άφησε ο Αλέξης Παππάς, με τον Ηλία να γίνεται έξαλλος. «Είναι ντροπή σου. Σε κοιτάζω στα μάτια και στο λέω», του είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας, προτού τους διακόψει ο Γιώργος Λιανός.

Survivor 4: Ανατροπή στις στοιχηματικές! Έπιασε πάτο ο Τριαντάφυλλος - Ποιος βρίσκεται στην πρώτη θέση για την νίκη (Video)

Survivor 4: Τεράστια ανατροπή είχαμε στις στοιχηματικές επιλογές για τον νικητή του ριάλιτι, μετά το χθεσινό 3/5 επεισόδιο, όπου ήταν άκρως απολαυστικό, αλλά και γεμάτο εντάσεις, ειδικά στο συμβούλιο του νησιού, όπου οι τόνοι ανέβηκαν.

Ο Τριαντάφυλλος, μπορεί πριν να βρισκόταν στις πρώτες θέσεις και συγκεκριμένα μέσα στην πεντάδα ανάμεσα σε δυνατά ονόματα όσον αφορά τα αγωνίσματα, ωστόσο αυτό άλλαξε. Πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση μαζί και με τον Γιώργο Κόρομι.

Στην πρώτη ωστόσο σταθερός παραμένει ο Ηλίας Μπόγδανος, ενώ μια ανάσα πιο πίσω του ο Τζέιμς Καφετζής. Την πεντάδα πλαισιώνει, ο Νίκος Μπάρτζης, ο Σάκης Κατσούλης, η Καρολίνα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share