Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Survivor 4: «Καρφιά» Μαριαλένας για Τζέιμς - «Να δω πώς θα παίξει αύριο...»

Άφησε πάλι υπονοούμενα...

4 Μαΐου 2021 22:28
Survivor 4: «Καρφιά» Μαριαλένας για Τζέιμς - «Να δω πώς θα παίξει αύριο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με το που ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Survivor δεν δίστασε να...στάξει το φαρμάκι της για τον Τζέιμς και τον Νίκο, τον οποίο θεωρεί και υποχείριο του φίλου του, κάτι που είπε και την προηγούμενη φορά.

Survivor 4: Νέα «μπηχτή» της Μαριαλένας για τον Τζέιμς

Συγκεκριμένα, η παίκτρια των Μπλε συζητώντας με τον Σάκη Κατσούλη ανέφερε πως σήμερα πιστεύει ότι ο Τζέιμς και τα άλλα παιδιά θα θέλουν να χάσουν και την δεύτερη ασυλία για να βγάλουν στον τάκο τον Παύλο Γαλακτερό και να έχουν απέναντί τους έναν Παύλο και όχι έναν Τριαντάφυλλο ή έναν Ασημακόπουλο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είμαι πάρα πολύ περίεργη να δω πως θα παίξουν», είπε.

Survivor 4: «Ο Σάκης είναι ένας ψεύτης και με τη Μαριαλένα...»

Η Χριστίνα Κεφαλά φαίνεται πως νευρίασε αρκετά με τις τελευταίες αναφορές της Μαριαλένας και του Σάκη στο μεταξύ τους... ερωτικό τρίγωνο και σε συνέντευξή της στον «Τηλεθεατή» φρόντισε να ρίξει νέους «κεραυνούς» σε αμφότερους.

Η ίδια τις προηγούμενες μέρες ξέσπασε με αφορμή τα όσα είπε στο Survivor η Μαριαλένα για την εμπλοκή της στον χωρισμό της με τον Σάκη Κατσούλη, τονίζοντας πως ήταν λάθος να μην τα πουν όσο καιρό ήταν κι εκείνη μέσα στο παιχνίδι προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Χριστίνα για Μαριαλένα και Σάκη

Survivor 4: Οι νέες αποκαλύψεις της Χριστίνας για Μαριαλένα-Σάκη

Εσείς είπατε, από την πρώτη στιγμή, ότι με τον Σάκη υπήρξε ένα φλερτ που δεν προχώρησε, ο ίδιος δεν άφησε να εννοηθεί κάτι τέτοιο. Σας ενόχλησε αυτό;

Φυσικά, δεν ήταν κάτι κρυφό. Το ήξερε αρκετός κόσμος αυτό, ούτε υπήρξα κάτι εντελώς περιστασιακό στη ζωή του, κι αυτό το γνωρίζει κι ο ίδιος. Δεν θα σταθώ, όμως, σε αυτό. Εάν ο Σάκης ήθελε να μπει στο παιχνίδι για την Μαριαλένα, εμένα μου φάνηκε πάρα πολύ άσχημο να αρνείται κάποια άλλη κοπέλα.

Όχι ότι με ενδιέφερε, αλλά εγώ δεν ήθελα να πω ψέματα για κάτι που είναι μέσα στην ζωή μου κι είναι αληθινό. Κι αυτό αποδείχθηκε και μετά, που τα βρήκαμε με την Μαριαλένα, το συζητήσαμε και τα λύσαμε όλα. Με αυτό που έκανε ο Σάκης, μου έδειξε ότι μπορεί να πει ψέματα για οτιδήποτε στη ζωή του. Αυτό με εκνεύρισε και με στενοχώρησε.

Τελικά έχει σχέση με την Μαριαλένα;

Αυτό που είδα, όσο ήμουν στο παιχνίδι, είναι ότι έχουν έρθει πολύ κοντά. Αν δεν υπήρχε η άλλη σχέση της Μαριαλένας, για την οποία έχει μιλήσει κι η ίδια δημόσια, θα έλεγα ότι είναι μαζί. Βέβαια, αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν μόνο οι δυο τους. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχουν έρθει κοντά γιατί ήταν πολύ καιρό μαζί, συζούσαν.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share