Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Τρομαγμένος ο Τζέιμς - «Νιώθω ότι θα φύγω αυτή την φορά»

Δεν έχει καλό προαίσθημα ο Ροδίτης...

4 Μαΐου 2021 22:18
Survivor 4: Τρομαγμένος ο Τζέιμς - «Νιώθω ότι θα φύγω αυτή την φορά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τζέιμς Καφετζής είναι για ακόμη μια φορά υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor και δεν έκρυψε το άγχος του, θεωρώντας πως είναι πιθανό αυτή την φορά ο κόσμος να τον διώξει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Ροδίτης, βέβαια, έχει καταφέρει τον τελευταίο καιρό με τη στάση του να κερδίσει το λαϊκό έρεισμα. Ποτέ, όμως, δεν είναι εύκολο να βρίσκεσαι στον τάκο και ο Τζέιμς για ακόμη μια φορά βρίσκεται σε δύσκολη θέση, μετά την ψήφο της μπλε ομάδας.

Survivor 4: Το άγχος του Τζέιμς για την αποχώρηση

Ο ίδιος γύρισε στον Νίκο Μπάρτζη, στην επιστροφή στην παραλία, και είπε χαρακτηριστικά πως η τρίτη υποψηφιότητα ίσως να είναι και η... φαρμακερή, με τον κόσμο να τον διώχνει, με την Άννα Μαρία πάντως να ζητά τη στήριξη.

Survivor spoiler 05/05: Ο Παύλος τα καταφέρνει και σπάει το παρεάκι! Αποχωρεί Τζέιμς ή Νίκος

Survivor spoiler: Από αντίπαλο το περίμεναν από συμπαίκτη θα το βρουν Νίκος Μπάρτζης και Τζέιμς Καφετζής, αφού ένας από τους δύο θα αποχωρήσει αύριο από το Survivor! Αυτό δείχνουν τουλάχιστον οι πρώτες ψηφοφορίες στο διαδίκτυο.

Σας έχουμε ξαναπεί και θα το λέμε συνέχεια πως μπορεί οι ψηφοφορίες που διεξάγονται στο διαδίκτυο να μην έχουν κάποια επιρροή στο τελικό αποτέλεσμα όμως αυτό δεν σημαίνει πως πέφτουν έξω. Από την πρώτη ψηφοφορία που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα, όποιος φαίνεται πως θα αποχωρήσει είναι και αυτός που φεύγει τελικά. Άλλωστε στο ίδιο κοινό απευθύνεται, σε εκείνους που ψηφίζουν και το βράδυ. Μπορεί άλλο να είναι όταν πληρώνεις άλλο οι ελεύθερες αλλά δείχνουν το ρεύμα που υπάρχει έξω! Και σύμφωνα με το ρεύμα αυτό το παρεάκι Τζέιμς - Νίκος θα χωριστούν αύριο.

Από το πρωί σας έχουμε ενημερώσει στο Athensmagazine.gr πως υποψήφιοι προς αποχώρηση, μαζί με τον Τζέιμς Καφετζή, είναι οι Νίκος Μπάρτζης και Παύλος Γαλακτερός. Αυτό σημαίνει πως οι κόκκινοι κερδίζουν και τις δύο ασυλίες.

Survivor spoiler: Αποχωρεί Τζέιμς ή Νίκος

Survivor spoiler: Ποιο είναι το φαβορί για να αποχωρήσει τελικά;

Με βάση λοιπόν τις διαδικτυακές ψηφοφορίες μεγάλο φαβορί για να παραμείνει στο Survivor 4 είναι ο Παύλος Γαλακτερός, αφού με τεράστια διαφορά βρίσκεται στη κορυφή στο ερώτημα "ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor 4"!

Όσον για τον παίκτη που θα αποχωρήσει, αυτός δείχνει να είναι ο Νίκος Μπάρτζης! Επειδή όμως η διαφορά με το φιλαράκι του δεν είναι τεράστια δεν θα μας κάνει έκπληξη τελικά να αποχωρήσει και ο Τζέιμς Καφετζή! Πάντως η πρώτη τάση, που δεν πέφτει συχνά έξω, δείχνει παραμονή Παύλου και αποχώρηση ενός εκ των Τζέιμς ή Νίκου! Μιλάμε για τρομερή εξέλιξη που ανατρέπει τα πάντα. Πως θα επηρεάσει μια τέτοια εξέλιξη το παιχνίδι; Φανταστείτε τον Τζέιμς να μείνει ολομόναχος στο παιχνίδι; Πως θα αντιδράσει; Θα ζητήσει να αποχωρήσει και ο ίδιος ή θα παραμείνει για να παλέψει και για το φιλαράκι του; Όλα προς το παρόν είναι θεωρητικά αφού ακόμα η επίσημη ψηφοφορία δεν έχει πραγματοποιηθεί.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share