Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: Ανατροπή στις στοιχηματικές! Έπιασε πάτο ο Τριαντάφυλλος - Ποιος βρίσκεται στην πρώτη θέση για την νίκη (Video)

«Πέφτουν κορμιά»

4 Μαΐου 2021 15:45
Survivor 4: Ανατροπή στις στοιχηματικές! Έπιασε πάτο ο Τριαντάφυλλος - Ποιος βρίσκεται στην πρώτη θέση για την νίκη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Τεράστια ανατροπή είχαμε στις στοιχηματικές επιλογές για τον νικητή του ριάλιτι, μετά το χθεσινό 3/5 επεισόδιο, όπου ήταν άκρως απολαυστικό, αλλά και γεμάτο εντάσεις, ειδικά στο συμβούλιο του νησιού, όπου οι τόνοι ανέβηκαν.

Ο Τριαντάφυλλος, μπορεί πριν να βρισκόταν στις πρώτες θέσεις και συγκεκριμένα μέσα στην πεντάδα ανάμεσα σε δυνατά ονόματα όσον αφορά τα αγωνίσματα, ωστόσο αυτό άλλαξε. Πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση μαζί και με τον Γιώργο Κόρομι.

Στην πρώτη ωστόσο σταθερός παραμένει ο Ηλίας Μπόγδανος, ενώ μια ανάσα πιο πίσω του ο Τζέιμς Καφετζής. Την πεντάδα πλαισιώνει, ο Νίκος Μπάρτζης, ο Σάκης Κατσούλης, η Καρολίνα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Survivor 4: Οι κομμένες σκηνές από το χθεσινό επεισόδιο

Survivor 4: Αν πιστεύετε πώς τα είδατε όλα στο επεισόδιο της Δευτέρας (3/5) κάνετε μεγάλο λάθος, καθώς υπήρχαν πολλές κομμένες σκηνές.

Η εκπομπή Love it έδειξε και σχολίασε τα όσα εμείς δεν είδαμε.

Το χθεσινοβραδινό επεισόδιο είχε πολλές εντάσεις τόσο στον στίβο μάχης όσο και στο συμβούλιο. Οι μπλε αν και γύρισαν το παιχνίδι, τελικά δεν κατάφεραν να κερδίσουν.

Οι παίκτες έβγαλαν πρώτο προτεινόμενο τον James, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, ο Κόρο έχοντας κερδίσει την ατομική ασυλία, αναμένεται να ψηφίσει τον Νίκο Μπάρτζη, ενώ το κοινό θα κρατήσει ξανά μέσα τον Παύλο Γαλακτερό. Στόχος των Μπλε είναι να «σπάσει» το παρεάκι των δυο παικτών.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share