Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Οι κομμένες σκηνές από το χθεσινό επεισόδιο

Θες να τις δεις

4 Μαΐου 2021 15:23
Survivor 4: Οι κομμένες σκηνές από το χθεσινό επεισόδιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Αν πιστεύετε πώς τα είδατε όλα στο επεισόδιο της Δευτέρας (3/5) κάνετε μεγάλο λάθος, καθώς υπήρχαν πολλές κομμένες σκηνές.

Η εκπομπή Love it έδειξε και σχολίασε τα όσα εμείς δεν είδαμε.

Το χθεσινοβραδινό επεισόδιο είχε πολλές εντάσεις τόσο στον στίβο μάχης όσο και στο συμβούλιο. Οι μπλε αν και γύρισαν το παιχνίδι, τελικά δεν κατάφεραν να κερδίσουν.

Οι παίκτες έβγαλαν πρώτο προτεινόμενο τον James, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, ο Κόρο έχοντας κερδίσει την ατομική ασυλία, αναμένεται να ψηφίσει τον Νίκο Μπάρτζη, ενώ το κοινό θα κρατήσει ξανά μέσα τον Παύλο Γαλακτερό.

Στόχος των Μπλε είναι να «σπάσει» το παρεάκι των δυο παικτών.

Survivor: Οι πρώτες εικόνες από την άφιξη του Παπαδόπουλου στην Ελλάδα

Ο Κώστας Παπαδόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα, σχεδόν, μια εβδομάδα μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

Να σας θυμίσουμε, πώς ο ζαχαροπλάστης αποχώρησε από το παιχνίδι επιβίωσης την Τετάρτη 28 Απριλίου, όπου ήταν υποψήφιος με τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ευδιάθετος αν και λίγο ταλαιπωρημένος από το πολύωρο ταξίδι από τον Άγιο Δομίνικο.

Στο αεροδρόμιο τον περίμεναν, όπως πάντα, δημοσιογράφοι από τηλεοπτικές εκπομπές για να του αποσπάσουν έστω και μια δήλωση, αλλά όπως κάθε φορά έτσι και αυτή κατάφεραν να πάρουν μόνο πλάνα.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος συνοδευόμενος από μέλη της παραγωγής δεν έκανε κάποια δήλωση στις κάμερες, καθώς κάτι τέτοιο δεν του το επιτρέπει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την Acun Media.

Δείτε εικόνας από την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Αθήνας παρακάτω:

Έφτασε στην Ελλάδα ο Κώστας Παπαδόπουλος

Ο Κώστας Παπαδόπουλος αποχώρησε από το Survivor και επέστρεψε στην Ελλάδα

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share