Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor: Ο Κώστας Παπαδόπουλος έδωσε... στεγνά Σάκη και Τζέιμς (Video)

Ατάκες «φωτιά» από τον πρώην παίκτη ρου ριάλιτι

4 Μαΐου 2021 15:07
Survivor: Ο Κώστας Παπαδόπουλος έδωσε... στεγνά Σάκη και Τζέιμς (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Ο Κώστας Παπαδόπουλος μετά την αποχώρηση του από το έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή Love It. Ο ζαχαροπλάστης και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και για τους συμπαίκτες του δίνοντας στεγνά τους Σάκη-Τζέιμς. Ενώ, δείτε τις αντιδράσεις Καλλίδη & Ελευθερίου για το φιλί στο στομα Μπόγδανου-Τριαντάφυλλου.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Παπαδόπουλου μετά το Survivor 4

«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Όταν μου το ανακοίνωσε ο Λιανός έλεγα δε μπορεί. εγώ ακόμη μπορούσα. Δε μπορούσα να μην αγκαλιάσω την κόκκινη ομάδα, ήμασταν 4,5 μήνες μαζί. Δε ψηφίζαμε μόνο αγωνιστικά. Στην ομάδα των Μπλε ο James δεν πρόσφερε κάτι.

Η Μαριαλένα έκανε μεγάλη κ@λοτούμπα. Αλλά είναι αίσθημα αυτό. Ήταν δυο χρόνια μαζί. Ο Σάκης και η Μαριαλένα ενωθήκαν απέναντι στον James και τον Νίκο. Έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά σε φιλικό επίπεδο. Αυτό έχω παρατηρήσει. Η Μαριαλένα δεν έχει προσβάλλει τον νυν που είναι έξω, ούτε και τον Σάκη που είναι μέσα. Είναι κυρία. Ο Σάκης ίσως να έχει κάποια αισθήματα.

James ήταν καλύτερος στατιστικά. Ο Παππάς ήθελε να τον αλλάξει, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Σάκης πάντα έρχεται δεύτερος. Και στην προσωπική του ζωή με τη Μαριαλένα έρχεται δεύτερος. Υπάρχει άλλος έξω.

Ο Νίκος είναι υπερπροστατευτικός. Όταν κάποιος συζητάει με τον James, ο Νίκος νευριάζει. Ο Νίκος δεν έχει άλλον φίλο. Ποτέ δεν μας είπαν ο Νίκος με τον James τι να ψηφίσουμε. Ο Παύλος είναι πάρα πολύ καλό παιδί, αλλά επηρεάζεται. Δεν του αρέσουν οι καβγάδες και οι εντάσεις. Η Ελένη είναι το καλύτερο κορίτσι. Πλένει πάντα όλων τα πιάτα και τις κούπες.

Είναι αλήθεια πως έπεφταν τα μαλλιά της Ασημίνας. Η Ασημίνα κοιμόνταν δίπλα μου και όλο το σεντόνι ήταν ξανθές τρίχες.

Τριάδα προβλεπω πως θαα είναι ο Ηλίας, ο Σάκης και ο Κόρομι. Όταν γίνει η ένωση μπορεί να μαλώσουν ο Νίκος με τον James. Είχα κάνει 4 φορές αίτηση για να μπω στο Survivor» είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share