Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Τραγικό αυτό που θα συμβεί απόψε (04/05)! Θα αγανακτήσουν οι φανς

Κόλαση στον Άγιο Δομίνικο!

4 Μαΐου 2021 10:28
Survivor spoiler: Τραγικό αυτό που θα συμβεί απόψε (04/05)! Θα αγανακτήσουν οι φανς
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Αγώνας δεύτερης ασυλίας σήμερα και το Athensmagazine.gr σας έχει ενημερώσει για τα πάντα! Ποιοι θα είναι οι τρεις υποψήφιοι; Όσοι περισσεύουν κυριολεκτικά!

Από την στιγμή που οι δύο κοπέλες (Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Ελένη Χαμπέρη) έχουν ασυλία, ο Γιώργος Κόρομι πήρε την ατομική περισσεύουν οι Τζέιμς Καφετζής, Νίκος Μπάρτζης και Παύλος Γαλακτερός! Αυτό που ωστόσο έφτασε στα αυτιά μας είναι εξοργιστικό! Τι θα συμβεί απόψε και θα αγανακτήσει τους φανς;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr σήμερα οι κόκκινοι θα πετύχουν μια ευρεία σε σκορ νίκη, από τις μεγαλύτερες στο φετινό Survivor. Οπότε μην περιμένετε κανα ντέρμπι σήμερα! Θα πάει κάπως όπως το χθεσινό 7-0 και θα έχει και συνέχεια!

Survivor spoiler: Τραγικό αυτό που θα συμβεί απόψε! Θα αγανακτήσουν οι φανς

Survivor spoiler: Γιατί θα εξοργιστούν οι τηλεθεατές;

Οι πρώτες πληροφορίες λοιπόν κάνουν λόγο για εύκολη νίκη των κόκκινων! Τόσο εύκολη που θα κάνει μπαμ πως χάνουν επίτηδες για να μην βγει κόκκινος υποψήφιος! Και γιατί να μην βγει; Για να αποχωρήσει ένας εκ των Νίκου Μπάρτζη ή Τζέιμς Καφετζή. Θα μας πείτε τώρα πως έτσι κι αλλιώς θα ήταν υποψήφιοι και οι δύο, μιας και ο Κόρο θα έδινε τον Μπάρτζη όμως η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική! Και γιατί το λέμε αυτό; Διότι οι μπλε δεν θέλουν οι Τζέιμς και Νίκος να βρεθούν απέναντι σε δύο υποψηφίους αλλά σε έναν!

Έτσι θα επιλέξουν να χάσουν σήμερα για να βγάλουν στον τάκο τους δύο ΜΟΝΟ με τον Παύλο Γαλακτερό και όχι με Τριαντάφυλλο ή Ασημακόπουλο διότι πιστεύουν ότι σ' αυτή την περίπτωση θα αποχωρήσει ένας κόκκινος και όχι Νίκος ή Τζέιμς! Έτσι ακούγεται, διότι η ήττα των μπλε σήμερα θα είναι ευρεία. Αυτά! Μείνετε συντονισμένοι για κάθε εξέλιξη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share