Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 04/05: Τεράστια ανατροπή! Βόμβα: Αυτόν δίνει υποψήφιο ο Κόρο!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

4 Μαΐου 2021 21:59
Survivor spoiler 04/05: Τεράστια ανατροπή! Βόμβα: Αυτόν δίνει υποψήφιο ο Κόρο!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Αγώνας δεύτερης ασυλίας σήμερα (04/05) και στο τέλος της ημέρας θα γίνουν γνωστοί όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση! Ποιον θα δώσει όμως ο Κόρο;

Χτες είδαμε έναν συναρπαστικό αγώνα με έπαθλο το πασχαλινό τραπέζι αλλά και την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, με τη νίκη να πηγαίνει στη κόκκινη ομάδα με 10-8, παρότι οι κόκκινοι είχαν προηγηθεί αρχικά με 7-0. Οι μπλε έκαναν την μεγάλη αντεπίθεση και μείωσαν σε 8-7 και 9-8 όμως δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την μεγάλη ανατροπή, με τη κόκκινη ομάδα να πανηγυρίζει το τρομερό έπαθλο αλλά φυσικά και την ασυλία.

Survivor spoiler 04/05: Τεράστια ανατροπή! Βόμβα: Αυτόν δίνει υποψήφιο ο Κόρο!

Το πρώτο επεισόδιο, μετά το Πάσχα, έκρυβε πολλές εκπλήξεις, αφού Ηλίας και Ασημακόπουλος πήδηξαν γυμνοί στην θάλασσα, όπως είχαν υποσχεθεί σε περίπτωση νίκης, ενώ ο Ηλίας φιλήθηκε στο στόμα με τον Τριαντάφυλλο! Έχουν αρχίσει να σφίγγουν οι ζέστες και σιγά σιγά τρελαίνονται οι παίκτες.

Όπως καταλαβαίνετε το κλίμα στη κόκκινη ομάδα είναι εξαιρετικό, το ίδιο όμως δεν ισχύει για τους μπλε που βρέθηκαν στην δύσκολη θέση να ψηφίσουν, με τον Τζέιμς να βγαίνει ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και σήμερα να περιμένει και... παρέα! Θα έχει και κόκκινους υποψήφιους η κάλπη; Ωστόσο αυτό δεν παίζει τόση σημασία στο δικό μας spoiler (μάθετε εδώ ποιος κερδίζει ασυλία) αφού έτσι κι αλλιώς ο Κόρο θα πρέπει να δώσει έναν υποψήφιο, ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας!

Survivor spoiler: Βόμβα με τον υποψήφιο που δίνει προς αποχώρηση ο Γιώργος Κόρομι!

Survivor spoiler 04/05: Τεράστια ανατροπή! Βόμβα: Αυτόν δίνει υποψήφιο ο Κόρο!

Ο Γιώργος Κόρομι απόψε θα βρεθεί στη πιο δύσκολη θέση που έχει βρεθεί ποτέ στο Survivor αφού θα κληθεί να δώσει υποψήφιο προς αποχώρηση, ο οποίος αναγκαστικά θα είναι το φιλαράκι του ο Παύλος Γαλακτερός! Και δεν θα μπορεί να κάνει κι αλλιώς αφού θα είναι ο μόνος... διαθέσιμος! Αναγκαστική μαχαιριά στον φίλο του επομένως από τον Γιώργο Κόρομι και υποψήφιος ο Παύλος Γαλακτερός!

Αυτόν δίνει υποψήφιο ο Κόρο! Survivor spoiler

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share