Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Νικήτρια η Κόκκινη ομάδα στον πρώτο αγώνα ασυλίας (Video)

Με σκορ 10-8...

3 Μαΐου 2021 23:40
Survivor 4: Νικήτρια η Κόκκινη ομάδα στον πρώτο αγώνα ασυλίας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Το μεγαλύτερο έπαθλο λόγω των ημερών δόθηκε σήμερα στους παίκτες του Survivor και στην ομάδα που κέρδισε τον πρώτο αγώνα ασυλίας! Αρνάκι με πατάτες και μπύρες με κλαρίνα κέρδισε λοιπόν η Κόκκινη ομάδα μιας και κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια στον σημερινό αγώνα, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει!

Με σκορ 10-8 οι παίκτες θα ζήσουν κάτι από Πάσχα και Ελλάδα, ενώ παράλληλα λίγο πριν την ασυλία ο Γιώργος Λιανός προσέφερε και κόκκινα αυτά στους παίκτες.

Νικήτρια η Κόκκινη ομάδα

Survivor 4 - Μαριαλένα: "Τον Νίκο τον χρησιμοποιεί ξεκάθαρα!" (Video)

Survivor 4 - Μαριαλένα: Στο στόχαστρο φαίνεται πώς έχει βάλει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τον Τζέιμς Καφετζή μετά από όσα είπε με την έναρξη του σημερινού επεισοδίου. Πιο συγκεκριμένα είπε βαριές κουβέντες για τον συμπαίκτη της και μίλησε συγκεκριμένα για τον τρόπο που μεταχειρίζεται ο Τζέιμς τον Νίκο!

"Τώρα δεν έχει κάνει κάτι τρανταχτό! Έχει κάνει πράγματα στο παρελθόν όμως! Η στρατηγική είναι το μεγαλύτερό του όπλο εδώ! Με ενοχλεί ο τρόπος του, η έπαρση του και αυτό φαινόταν πιο πολύ στις αρχές, τώρα που έχει πάρει κάποια μηνύματα προσπαθεί να είναι πιο μαζεμένος!

Αυτό που με ενοχλεί πιο πολύ απ' όλα είναι ότι τον Νίκο τον χρησιμοποιεί ξεκάθαρα! Θεωρώ ότι δεν είναι πραγματικοί φίλοι, από την πλευρά του Νίκου ναι, τον θεωρεί φίλο του ο Νίκος, από την πλευρά του Τζέιμς όμως όχι! Νομίζω ότι τον χρησιμοποιεί για να έχει κι άλλες εβδομάδες στο νησί! Μην τον λυπάστε τον Τζέιμς, είναι η στρατηγική του αυτή για να τον λυπάστε και να τον ψηφίζετε σε μια ψηφοφορία! Αυτός είναι ο Τζέιμς", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις της Μαριαλένας για τον Τζέιμς

Survivor 4: Με τραγούδι του Λιβάνη ξεκίνησε ξανά το επεισόδιο! - Αγκαλιασμένοι Σάκης και Μαριαλένα (Video)

Survivor 4: Για ακόμη μια φορά η έναρξη του αποψινού επεισοδίου έγινε με το τραγούδι του Γιώργου Λιβάνη, "Να είσαι ευτυχισμένη", και ταυτόχρονα να δείχνει τρυφερά τετ α τετ μεταξύ Μαριαλένας και Σάκη! Όλο και περισσότερη διάσταση έχει δοθεί πλέον στο πρώην ζευγάρι του ριάλιτι, οι οποίοι βέβαια μόνο για πρώην δεν φαίνονται. Ωστόσο σε πρόσφατη συνέντευξη της φίλη του τραγουδιστή τόνισε πώς ο Γιώργος γελάει με όλα αυτά που γίνονται στον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε την έναρξη με το τραγούδι του Λιβάνη

TAGS
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share