Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Με τραγούδι του Λιβάνη ξεκίνησε ξανά το επεισόδιο! - Αγκαλιασμένοι Σάκης και Μαριαλένα (Video)

Η παραγωγή ρίχνει λάδι στη φωτιά

3 Μαΐου 2021 22:40
Survivor 4: Με τραγούδι του Λιβάνη ξεκίνησε ξανά το επεισόδιο! - Αγκαλιασμένοι Σάκης και Μαριαλένα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Για ακόμη μια φορά η έναρξη του αποψινού επεισοδίου έγινε με το τραγούδι του Γιώργου Λιβάνη, "Να είσαι ευτυχισμένη", και ταυτόχρονα να δείχνει τρυφερά τετ α τετ μεταξύ Μαριαλένας και Σάκη! Όλο και περισσότερη διάσταση έχει δοθεί πλέον στο πρώην ζευγάρι του ριάλιτι, οι οποίοι βέβαια μόνο για πρώην δεν φαίνονται. Ωστόσο σε πρόσφατη συνέντευξη της φίλη του τραγουδιστή τόνισε πώς ο Γιώργος γελάει με όλα αυτά που γίνονται στον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε την έναρξη με το τραγούδι του Λιβάνη

Survivor spoiler 03/05, οριστικό: Αυτοί κερδίζουν ασυλία, αυτός ατομική και αυτός ο πρώτος υποψήφιος!

Survivor spoiler: Αγώνας πρώτης ασυλίας σήμερα με μπλε και κόκκινους να είναι σε θέση μάχης! Ποιοι κερδίζουν, ποιος την ατομική και ποιος ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Από την μια οι κόκκινοι έχουν υποσχεθεί να... κολυμπήσουν γυμνοί και από την άλλη ο Τζέιμς Καφετζής υποσχέθηκε να πέσει στην θάλασσα με το μαγιό της Άννας Μαρίας. Οι κόκκινοι έχουν ένα εξαιρετικό κλίμα αφού έχουν δεθεί όλοι και με τον Τριαντάφυλλο και παίζουν και για εκείνον ώστε να μην αποχωρήσει από το ριάλιτι.

Από την άλλη οι μπλε καλούνται να διαχειριστούν την απώλεια του Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος ήταν ο τελευταίος παίκτης που έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο και στο τελευταίο αγώνισμα, με έπαθλο την επικοινωνία είχε χαρίσει 4 νίκες στην ομάδα του.

Survivor spoiler 03/05, οριστικό

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το σούπερ έπαθλο και την πρώτη ασυλία;

Σήμερα θα δούμε ένα αγώνισμα με έπαθλο το πασχαλινό τραπέζι αλλά και την ασυλία, η οποία είναι το τελευταίο που αφορά τους παίκτες των δύο ομάδων, καθώς καίγονται για το πασχαλινό τραπέζι! Αρνί, κοκορέτσι, τσουρέκια, αυγά! Τα πάντα όλα θα έχει το μενού και δεν γίνεται να το χάσουν! ΓΙ' αυτό το λόγο Μπόγδανος και Ασημακόπουλος υποσχέθηκαν να πέσουν γυμνοί στη θάλασσα και ο Τζέιμς Καφετζής να βάλει το μαγιό της Άννας Μαρίας που είχε αφήσει στον Άγιο Δομίνικο!

Πάμε τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι, εκεί που θα δούμε ένα κλασικό αγώνισμα του Survivor σε θαλασσινό στοιχείο με κόκκινους και μπλε να δίνουν την μάχη τους!

Survivor spoiler 03/05, ασυλία

Ποιος κερδίζει; Νικητές απόψε είναι οι ΚΟΚΚΙΝΟΙ! Όσον αφορά την ατομική, αυτή πάει στα χέρια του Κόρο, που σώζει το "τομάρι" αλλιώς θα ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση, αφού οι γυναίκες παραμένουν με ατομική και υποψήφιοι θα είναι πάλι άνδρες! Όσον για τον πρώτο που βγαίνει στον τάκο; Τζέιμς Καφετζής κυρίες και κύριοι! Υπομονή μέχρι αύριο για τα υπόλοιπα. Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr!

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share