Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 03/05: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το σούπερ έπαθλο και την ασυλία;

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

3 Μαΐου 2021 10:35
Survivor spoiler 03/05: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το σούπερ έπαθλο και την ασυλία;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Αγώνας επάθλου φαγητού και ασυλίας σήμερα με τους μπλε και τους κόκκινους να μάχονται για τη νίκη!

Από την μια οι κόκκινοι έχουν υποσχεθεί να... κολυμπήσουν γυμνοί και από την άλλη ο Τζέιμς Καφετζής υποσχέθηκε να πέσει στην θάλασσα με το μαγιό της Άννας Μαρίας. Οι κόκκινοι έχουν ένα εξαιρετικό κλίμα αφού έχουν δεθεί όλοι και με τον Τριαντάφυλλο και παίζουν και για εκείνον ώστε να μην αποχωρήσει από το ριάλιτι.

Από την άλλη οι μπλε καλούνται να διαχειριστούν την απώλεια του Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος ήταν ο τελευταίος παίκτης που έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο και στο τελευταίο αγώνισμα, με έπαθλο την επικοινωνία είχε χαρίσει 4 νίκες στην ομάδα του.

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το σούπερ έπαθλο και την πρώτη ασυλία;

Σήμερα θα δούμε ένα αγώνισμα με έπαθλο το πασχαλινό τραπέζι αλλά και την ασυλία, η οποία είναι το τελευταίο που αφορά τους παίκτες των δύο ομάδων, καθώς καίγονται για το πασχαλινό τραπέζι! Αρνί, κοκορέτσι, τσουρέκια, αυγά! Τα πάντα όλα θα έχει το μενού και δεν γίνεται να το χάσουν! ΓΙ' αυτό το λόγο Μπόγδανος και Ασημακόπουλος υποσχέθηκαν να πέσουν γυμνοί στη θάλασσα και ο Τζέιμς Καφετζής να βάλει το μαγιό της Άννας Μαρίας που είχε αφήσει στον Άγιο Δομίνικο!

Πάμε τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι, εκεί που θα δούμε ένα κλασικό αγώνισμα του Survivor σε θαλασσινό στοιχείο με κόκκινους και μπλε να δίνουν την μάχη τους! Ποια ομάδα θα κερδίσει; Πρώτες πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως πρώτο και σημαντικό ρόλο για το έπαθλο και την ασυλία έχουν οι κόκκινοι! Αυτό σημαίνει πως σε πρώτη φάση παραμένει στο παιχνίδι και ο Τριαντάφυλλος, αφού αρχικά δεν θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση! Θα επιβεβαιωθεί όμως το αρχικό spoil του Athensmagazine.gr; Μείνετε συντονισμένοι καθώς ακολουθεί μια μέρα γεμάτη Survivor.

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου στο Survivor:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share