Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 03/05: Ποια ομάδα παίρνει ασυλία και πασχαλινό τραπέζι;

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr από Άγιο Δομίνικο!

2 Μαΐου 2021 12:00
Survivor spoiler 03/05: Ποια ομάδα παίρνει ασυλία και πασχαλινό τραπέζι;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor μπορεί σήμερα (2/5) να μη βρίσκεται στις οθόνες, ως είθισται, λόγω της απόφασης του ΣΚΑΪ να μην το προβάλει την Κυριακή του Πάσχα, αλλά τη Δευτέρα του Πάσχα (3/5) επανέρχεται με «διπλό» έπαθλο και δράση σε αγώνισμα και παραλία.

Από όσο μπορέσαμε να καταλάβουμε στο trailer του ΣΚΑΪ, το επεισόδιο θα έχει... τα πάντα. Όλοι οι παίκτες στοχεύουν στο να «σπάσει» η παρέα του Τζέιμς με τον Μπάρτζη και ο πρώτος όχι απλά δεν πτοείται, αλλά βάζει και στοίχημα με τους Ηλία Μπόγδανο και Γιώργο Ασημακόπουλο για το ποιος θα μπει... γυμνός στη θάλασσα με νίκη της ομάδας του.

Ποιος ο λόγος αυτού του τόσο μεγάλου ενθουσιασμού; Πρόκειται, φυσικά, για το «διπλό» έπαθλο που τους ετοίμασε η παραγωγή, καθώς η νικήτρια ομάδα αύριο θα απολαύσει ασυλία, μαζί με ένα υπέροχο πασχαλινπο τραπέζι, όπως το γνωρίζουμε και το απολαμβάνουμε κάθε χρόνο.

Survivor spoiler: Ποια ομάδα παίρνει το «διπλό» έπαθλο

Στο trailer, που μας έδωσε ο ΣΚΑΪ, οι «μάχες» φαίνονται ομηρικές και ο Ηλίας φτάνει σε σημείο να ωρύεται, μάλλον από το πάθος για να πάρει η ομάδα του την νίκη. Και οι υπόλοιποι, βέβαια, πίσω δεν πάνε, δίνοντας το απόλυτο των δυνατοτήτων τους, ώστε να έρθει το «διπλό» έπαθλο στα χέρια τους.

Ποια ομάδα, όμως, παίρνει αυτό το έπαθλο; Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι οι «Κόκκινοι» είναι εκείνοι, που κατέχουν το προβάδισμα, με την αποχώρηση του Κώστα Παπαδόπουλου να μην τους επηρεάζει, παρότι αυτή έδειχνε να δυναμώνει την μπλε ομάδα.

Σύντομα, πάντως, θα επανέλθουμε με νεότερες πληροφορίες για τον νικητή. Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr, το οποίο θα σας κρατάει ενήμερους για κάθε εξέλιξη. Καλό Πάσχα σε όλους.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share