Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor trailer 03/05: Τζέιμς... εναντίον όλων στην παραλία - Το έπαθλο και το στοίχημα του γυμνού νικητή

«Αν νικήσουμε θα τρέξουμε γυμνοί με το έπαθλο»

2 Μαΐου 2021 09:36
Survivor trailer 03/05: Τζέιμς... εναντίον όλων στην παραλία - Το έπαθλο και το στοίχημα του γυμνού νικητή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor επανέρχεται στους δέκτες μας τη Δευτέρα (3/5), αφού λόγω της σημερινής ημέρας (2/5) εκτάκτως ο ΣΚΑΪ δε θα προβάλει το επεισόδιο με το έπαθλο φαγητού, προσφέροντας όμως αύριο δράση, ίντριγκα και «διπλό» μεγάλο έπαθλο.

Το trailer δημοσιεύθηκε από το κανάλι και σε αυτό βλέπουμε πως επίκειται... χαμός στην παραλία και στο αγώνισμα. Στην αρχή φαίνεται, ότι άπαντες οι παίκτες των δύο ομάδων, πλην Μπάρτζη φυσικά, τα βάζουν με τον Τζέιμς, με τη Μαριαλένα ειδικά να ρίχνει «κεραυνούς» και να θεωρεί, ότι ο συμπαίκτης της χρησιμοποιεί τον Νίκο και δεν είναι πραγματικοί φίλοι.

Survivor trailer 03/05: Ο Τζέιμς δέχεται ξανά επίθεση αλλά... δεν χάνει το χιούμορ του

Ο Τζέιμς, από την πλευρά του, δε δείχνει να ασχολείται ιδιαίτερα, παρότι θεωρεί πως είναι κίνηση στρατηγικής, αλλά στο αγώνισμα ασυλίας και επάθλου με πασχαλινό γεύμα, όπου το Athensmagazine.gr γνωρίζει ποιος κερδίζει, έχει να προσφέρει μια ιδιαίτερη πρόκληση στους Ηλία Μπόγδανο και Γιώργο Ασημακόπουλο.

Οι δύο τελευταίοι υποσχέθηκαν, ότι σε περίπτωση νίκης των «Κόκκινων» θα τρέξουν γυμνοί με το έπαθλο στη θάλασσα. Από την πλευρά του, ο Τζέιμς ανέφερε πως θα κάνει το ίδιο, αλλά φορώντας το μαγιό της Άννας Μαρίας.

Ο στίβος μάχης φαίνεται εξαιρετικός και ο αγώνας συναρπαστικός για το μεγαλύτερο ίσως έπαθλο έως σήμερα στο Survivor. Όλοι δείχνουν να... τρελαίνονται και η αγωνία θα χτυπήσει «κόκκινο».

Δείτε το trailer:

Survivor spoiler: Είναι επίσημο - «Προδόθηκε» το νέο ζευγάρι στην παραλία

Survivor spoiler: Το Athensmagazine.gr σας είχε ενημερώσει για τα... ερωτικά ζητήματα του Survivor εδώ και αρκετό καιρό, αναφέροντας το νέο ζευγάρι, που επιθυμούσε ο κόσμος να δει και φαίνεται πως... προδόθηκε από ένα πλάνο.

Οι πληροφορίες θέλουν ακόμα δύο ανθρώπους να έχουν έρθει πολύ κοντά στο νησί.

Survivor spoiler: «Φουντώνουν» οι φήμες για το νέο ζευγάρι

Το αν είναι ζευγάρι μένει να το πουν οι ίδιοι, ωστόσο η γλώσσα του σώματος έχει μιλήσει. Πρόκειται για τους Γιώργο Ασημακόπουλο και Καρολίνα, οι οποίοι έχουν πολλές και... στενές επαφές τελευταία, με το Athensmagazine.gr να σας έχει ενημερώσει σχετικά εδώ και περίπου δύο εβδομάδες.

Μάλιστα, ακόμα και αν εκείνοι προσπαθούν να το κρύψουν, το παρακάτω βίντεο μάλλον... τους τσάκωσε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share