Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Κολάζει και Άγιο η Ελευθερία Ελευθερίου - Φόρεσε το... απαγορευμένο ρούχο και «έριξε» το Instagram

Από τελεφερίκ... αεροπλάνο!

2 Μαΐου 2021 07:57
Survivor 4: Κολάζει και Άγιο η Ελευθερία Ελευθερίου - Φόρεσε το... απαγορευμένο ρούχο και «έριξε» το Instagram
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελευθερία Ελευθερίου έχει γυρίσει εδώ και λίγο καιρό στην Ελλάδα μετά το Survivor, με την τραγουδίστρια να έχει κερδίσει κυρίως το ανδρικό κοινό με την αναμφισβήτητη ομορφιά της, προσφέροντας την ανάμνηση από στιγμές, για τις οποίες... τη λάτρεψε.

Έτσι, η ίδια αποφάσισε να φορέσει το μαγιό της, να πάρει το παγούρι της και την μπαντάνα της και να ποζάρει όπως τη θυμόμασταν από το παιχνίδι.

Survivor 4: Η φωτογραφία της Ελευθερίας που τρέλανε τους πάντες

Η ίδια μάλιστα πήρε αρκετά ενθύμια από τη συμμετοχή της στο Survivor 4, ενώ οι τελευταίες αναρτήσεις που έχει κάνει αφορούν κυρίως το παιχνίδι και τη ζωή της στον Άγιο Δομίνικο, με την ίδια να μη... μασά τα λόγια της σε όσες δηλώσεις κάνει.

«Επειδή μου το ζητήσατε... #τελεφερίκ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram η τραγουδίστρια.

Survivor 4: Ο τελευταίος επιζών! Ο Τριαντάφυλλος είναι ο μοναδικός παίκτης που παρέμεινε από την ομάδα των Διασήμων!

Survivor 4: Τι και αν πολλοί τον έχουν για τον χειρότερο αγωνιστικά παίκτη της κόκκινης ομάδας, αλλά και των Διασήμων όταν αρχικά αυτό ξεκίνησε ο Τριαντάφυλλος είναι ο τελευταίος παίκτης της τότε ομάδας που παρέμεινε στο ριάλιτι!

Αρχικά το μεγάλο όπλο της ομάδας ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο αλλά δεν άντεξε πολύ και αποχώρησε οικειοθελώς! Στην συνέχεια από τα φαβορί της ομάδας και ο αρχηγός της νέας κόκκινης ομάδας ήταν ο Γιώργος Κοψιδάς, όμως η αλλαγή συμπεριφοράς που είχε τον έφερε εκτός Survivor αφού ο κόσμος τον... τιμώρησε και τον πέταξε εκτός!

Από εδώ και από εκεί, σήμερα 22 Απριλίου και τέσσερις ακριβώς μήνες μετά την έναρξη του Survivor 4 ο Τριαντάφυλλος είναι ο τελευταίος παίκτης της αρχικής ομάδας των Διασήμων που κατάφερε να μείνει στο ριάλιτι και τον Άγιο Δομίνικο, μετά τις συνεχόμενες αποχωρήσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Αλέξη Παππά!

Μια πολύ σημαντική διάκριση λοιπόν για τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος παρότι έχει βγει υποψήφιος προς αποχώρηση 8 φορές έχει καταφέρει να επιζήσει!

Να θυμίσουμε παρακάτω τους αρχικούς παίκτες που ήταν στην ομάδα των Διασήμων, μόλις ξεκίνησε το Survivor 4:

  • Μιχάλης Αρναούτης
  • Αγγελική Λάμπρη
  • Κάτια Ταραμπάνκο
  • Άννα Μαρία Βέλλη
  • Γιώργος Κοψιδάς
  • Ελευθερία Ελευθερίου
  • Αλέξης Παππάς
  • Τριαντάφυλλος
  • Πάνος Καλίδης
  • Περικλής Κονδυλάτος

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share