Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Ο Κοψιδάς αποκάλυψε την αμοιβή του

Δείτε πόσα λεφτά πήρε

1 Μαΐου 2021 17:50
Survivor 4: Ο Κοψιδάς αποκάλυψε την αμοιβή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Κοψιδάς κατάφερε να μείνει στο Survivor αρκετό καιρό παρά τις αντίξοες συνθήκες και την έλλειψη φαγητού, ενώ το όνομά του συζητήθηκε αρκετά.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για τη συμμετοχή του παιχνίδι και δεν δίστασε ν' απαντήσει και για τα χρήματα που είχε συμφωνήσει να πάρει. Παράλληλα, δείτε με ποια ήταν ζευγάρι ο Γιώργος Κοψιδάς.

Ο Κοψιδάς μίλησε για τα χρήματα που πήρε από το Survivor

Η σχεδόν εικοσαετής πορεία σου στα θεατρικά και τηλεοπτικά δρώμενα δείχνει ότι είσαι ένας ροκ και χαμηλών τόνων άνθρωπος. Πώς προέκυψε η συμμετοχή σου στο Survivor;

«Δεν είχα σκεφτεί ποτέ πως μπορεί να συμμετάσχω σε ριάλιτι. Από την άλλη, αισθανόμουν ότι το Survivor μου ταίριαζε γιατί είναι ένα αγωνιστικό παιχνίδι και εγώ έχω αθλητικό background καθώς υπήρξα επί χρόνια επαγγελματίας μπασκετμπολίστας. Επίσης, λατρεύω το ότι διαδραματίζεται μέσα στη φύση, όπου νιώθω ελεύθερος. Ήθελα ακόμα να δοκιμάσω τα όρια και τις αντοχές μου αφού οφείλω να ομολογήσω ότι το Survivor έχει πολλή πείνα. Τα πάντα στη ζωή έχουν να κάνουν με το timing και, τη στιγμή που μου έγινε η πρόταση, όλα ήταν παγωμένα εξαιτίας του κορονοϊού. Δεν ξέραμε πότε θα ξαναδουλέψουμε, ήμασταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Έτσι, η συγκεκριμένη πρόταση ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να μου τύχει» δήλωσε στο Hello και συνέχισε για το τι διδάχθηκε από την εμπειρία του Survivor;

«Πόσο ευγνώμονες οφείλουμε να είμαστε για όσα έχουμε στη ζωή μας. Πολλές φορές τα θεωρούμε δεδομένα, δεν τους δίνουμε σημασία, και κυνηγάμε εκείνα που δεν έχουμε κατακτήσει. Αυτές τις σκέψεις τις είχα και πριν από το Survivor, αλλά πλέον είναι η βίβλος μου»

Έμεινες για τρεις μήνες στο παιχνίδι. Ακούστηκε ότι οι διάσημοι παίκτες παίρνατε σχεδόν 6000 ευρώ την εβδομάδα.

«Μπορώ να μιλήσω μόνο για τα χρήματα που έλαβα ο ίδιος. Δεν ξέρω τι συμφωνίες έκαναν οι συμπαίκτες μου. Το ποσό που πήρα είναι εξαιρετικό για την εποχή που ζούμε, όπως επίσης και ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για να πάω στον Άγιο Δομίνικο»

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share